Şimdi Ara

CRYSIS ACIL YARDIM LUTFEN....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sempron 64 1400mhz@2000mhz
    512 mb ddr400@ddr410 ram
    hd3850 256mb
    80 gb harddisk
    epox 8npa7i anakart
    psu dandik 420 watt

ekran kartını yeni aldım. eski kartım sapphire x550 256 mb
    şimdi oyunu kurdum. 1.2 yamasını kurdum.
    türkçe yamasını kurdum
    ama oyunu yarım saatte açıyor. oyun oynanmayacak seviyede kasıyor
    şimdi son girmeye çalıştığımda grafiklerde bozuldu
    acaba diyorum aldığım ekran kartı mı bozuk. çünkü ikinci el aldım.
    satan kişi oc ile bozmuş olabilirmi ekran kartını.
    ekran kartı daha 1 aylık ama kıllanmaya başladım çünkü

eski ekran kartımla x550 ile 3d mark 2001 den 7500 civarı alıyorken
    hd3850 ile 15000 civarı aldım. inanamadım. en az 30.000 alması lazım bu kartın. acaba sistem mi kısıtlıyor kartı
    yoksa kart bozuk olabilir mi

bir de şunu söyleyeyim.

şu anda aldığım hd3850 3dmark 2003, 3dmark 2005, 3dmark 2006 testlerinin hiçbirini açmadı
    EVET AÇ-MA-DI...inanılır gibi değil.
    eski kartımla bile 2003-2005 açarken bu kart nasıl olurda açmadı.
    psu yetersiz olabilir mi
    yoksa cidden bozuk bir kart mı aldım ben
    daha garantili 1 aylık kart yahu

ACİLLLLLL YARDIM

EDIT : GECE HD3850 YI SOKUP BIR DE ESKI KARTIM OLAN X550 ILE CRYSIS DENEYEYIM DEDIM. NE OLDU BILIN. HD3850 NIN OYNATAMADIGI HATTA ACAMADIGI OYUNU USTTEKI DANDIK SISTEMIM VE X550 EKRAN KARTI ILE DUSUK DETAYDA HERSER KAPALI OLARAK ARA ARA TAKILARAK TA OLSA OYNATTI.
    NE OLUYOR ARKADASLAR YA ACIL YARDIM LUTFEN KART MI BOZUK NEDIR YOKSA BEN MI YANLIS BI SEY YAPTIM. HD3850 NIN GUC KABLOSUNU BILETAKTIM. ACABA PSU DAN YETERINCE GUC MU ALAMIYOR BIEN ARKADASLAR ACIL YARDIM LUTFEN YOKSA KARTI IADE EDICEM...

• Kendi cevabını aslında kendin vermişsin.Evet ekran kartını diğer parçalar kısıtlıyor.Büyük ihtimal ekran kartana asıldın ama diğer parçalar yetmedi.Keşke herşey ekran kartıyla bitse.Bütçen ne kadar bilmiyorum ama hiç değilse amd veya intel'in ucuz çift çekirdeklerinden al.Bi tane de 1gb ddr2 ram al.Böylece en kötü crysis'te dahil olmak üzere çoğu oyunu düşük seviyede oynarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alex_webster -- 12 Mart 2008; 9:24:41 >
  • Donanimsal uyumsuzluk problemi vardir baska bilgisayarlarda dene bence karti
  • quote:

Orjinalden alıntı: V2

Donanimsal uyumsuzluk problemi vardir baska bilgisayarlarda dene bence karti

bende oyle dusunuyorum ama benim anlamadigim x550 nin calistirdigi oyunu ayni sistemle hd3850 nasil calistirmadi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizilelma -- 12 Mart 2008; 9:48:50 >
  • bence bunun sebebi arkadaşların söylediği gibi donanım uyuşmazlığından kaynaklanıyor...ekran kartın gerçekten çok üst sewiye...ancak buna rağmen diğer işlemci ve memory türü parçalar yeni nesil teknolojinin çok gerisinder kalmış....ama çif çekirdek bir işlemci bulundurduğun takdirde ve en az bir ddr2 ram satın aldığında crysisi çok rahat 1280x1024 çözünürlükte bütün görüntüler highda 4x AA da çok rahat hiç kasmadan oynarsın
  • arkadaşım sisteminde stabillik yok yani uyum yok biri yüksek birisi alçak kalmış. Gerçekten iş sadece ekran kartında değil. Ram in en az crysis için 1gb olması lazım. Sen 512 ile nasıl oynadın ben onada şaştım :) Ekran kartının yanına 512 yad 1 gb ram daha tak birde öyle dene bakalım. Yada ekran kartını başka bir pc de dene... ozmana anlaşılır. Senin ki agp olsa gerek. 512 ddr ram olduğuna göre. Ama agp olmasıda önemli değil. Ok mu başka pc de kesin dene
  • sorun bilgissayar kaynaklı dostum. sen o bilgisayara 8800 ultra tak gene randıman alamazsın. Birde muhtemelen anakartın agp dir. Öncelikle ramini minimum 1 gb yap ve işlemcinide paran yok ise giriş seviye var ise orta seviye bir işlemci ile değiştir. ozaman farkı görürsün. Aynı olayın benzerini zamanında x1650 pro ile yaşamıştım. İşlemci ve rami artırmıştım. Ekran kartı coşmuştu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ishal oldum cok acıl yardım
    16 yıl önce açıldı
    ıtem fıyat yardım
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dostum o ramle o oyun oynanır mı ya:)millet 2-3 gb ram alıyo o oyun için:)bir yerlerden denemek için ram bulup bi dene.eğer yine olmazsa sorun ya psu dadır ya da ekran kartındadır.saygılar,sevgiler.
  • bu bilgiler isiginda
    bu oyun icin sistem toplayanlar hic kastirmasin bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizilelma -- 12 Mart 2008; 13:53:35 >
  • 512mb ram ile crysis oynamak takdire şayan bi durum gerçekten.
  • remle alakası yok işlemcide sorun kardeş işlemcini arkadaşın dedigin gibi ucuz cift cekirdek işlemciyle degiştir rem tabikide kötü ama açmıyacak die bi kural yok açar oyunu savelerde baya bekletir ama tabi 1 gb yaparsan en azından düşük çözünürlükte oynayabilirsin...
  • arkadaşlar sorun ne ram ne de işlemci.evet işlemci hızı düşük tek çekirdek ve eski teknoloji ram de oldukça az ama bunların hiçbiri oyun açmasına engel değil ki eski kartıyla açabiliyo.

ekran kartı da pcı-e olması lazım çünkü x550 pcı-e bi kart onun agp si 9550 zaten.

dikkat ederseniz arkadaş bas bas sölemiş x550 ile oyuna girebiliyorum diye.işlemci açmayacak kadar yetersiz olsa x550 ile de oyuna giremez.

sorun tamamiyle psu kaynaklı.almış olduğun yeni kart x550 den çok daha fazla güç ihtiyacı duyan bi kart ve seninde belirtmiş olduğun "dandik" psu larda sorun çıkartması olası.crysis gibi sisteme yük bindiren bi oyundada güç gereksinimi arttığı için oyuna giremiyosun.

bir yerlerden en azından kaliteli gerçek 350 watt bulan bi psu alıp deneyerek sorunu netleştirebilirsin.
  • yavrum 2 gb 800 mhz yada 667 ram çak bide psu en az 430 watt iyi bişi al highpower mesela canavar olur..sevgiler..
  • sistemin içler acısı ekran kartı için. Crysis de ondan uzun sürede açar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sufiyye

arkdaşlar sistemim şu

sempron 64 1400mhz@2000mhz
    512 mb ddr400@ddr410 ram
    hd3850 256mb
    80 gb harddisk
    epox 8npa7i anakart
    psu dandik 420 watt

Cevabı yukarıda.. PSU yu fsp Bluestorm 2 500 watt yaparsan iyi kötü oynatır HD 3850. Rami de arttırırsan daha iyi olur.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizilelma -- 13 Mart 2008; 1:35:43 >
  • Ben de geçen crysis'i benim PPC'de emule edebilir miyim acaba diye bi düşündüm, sonra saat çaldı uyandım
  • o işlemciden iyi bişey bekleme 2.0 ghz olsa bile hem tek çekirdek hemde mimarisi eski ekran kartı oynatıyor ama işlemci onun hızına yetişemiyo
  • ayrıca crysis minimum 1gb ram istiyo düzgün oynamak için 512 ile sorun vermesi doğal işlemcine gelirsek bence biraz bütce ayır ve adam akıllı bişi al derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: İcHiGo22

512mb ram ile crysis oynamak takdire şayan bi durum gerçekten.

1 kaç kere denedim bende, işkence gibi resmen
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.