Bildirim
Crysis için yaptığım küçük mod (8800GT SS) (5. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
gts için nasıl bi ayar yapabiliriz 1680*1050 çözünürlükte -
quote:
Orjinalden alıntı: GoldPunch
bu demonun bitişi en alttaki ss.Orda çok kasıldı ya fps düştü birden bire.Full ünde de öylemi?
27fps civarı o demonun girdiği yerde ve gayet akıcı aslında. Ve mod ile birlikte.
Herşeyi high details yaptığım zaman ise 33fps ye çıkıyor.. -
quote:
Orjinalden alıntı: cy_x
gts için nasıl bi ayar yapabiliriz 1680*1050 çözünürlükte
GTS eğer 320mb ise 1680x1050 de AA+AF kapalı Medium details in daha üzerine çıkamazsın(çok ciddi fps düşüşü olur). Çünkü ram miktarı bu şekilde bile 270mb yi buluyor..
Benim kullandığım ayarlarda ( 1440x900 Dx9 AA+AF kapalı, triple buffer+Vsync açık Custom Details) ise ram kullanım miktarı 480mb ye kadar çıkıyor.. -
shaderle shadow medium digerleri very high-high yapıyorum güzel oynanıyo ama shaderi high yapmayıncada oyunun görselligi kalmıyo shader için ince bi yar varmıdır.. -
güzel -
-
quote:
Orjinalden alıntı: labrodorit
Burada texture olarak high veryhigh ve modlu arasında fark göremedim.Gördüğüm tek fark ağaçların sayısı oldu.Birde modlu olanda veryhighdan farklı olarak soldaki kayaların gölgeleri var.Ultrada shadow kapalıydı sanırım.En iyi görüntü bu yüzden soultrapin yaptığında shadow var artı olarak ve de ağaç sayısı farklı diğer başka birşeyi gözüm yakaladı desem yalan olur.
Güzel çalışma emeğine sağlık.
Nasıl fark göremezsin karşıdaki tepelerin üzerindeki texture a bakarsan direk anlarsın. Birde ultra high ve custom da glow efekti var, high da yok. Benim aldığım SS de pek farkedilmese de su yansıması ve su efektleri tamamen farklı.
Bu arada shadow ayarları custom ile very high da aynı. Yalnız benim yaptığım modun uzak çizme performansı birkaç ayarın kapalı olmasından dolayı biraz daha iyi.
Bu arada ben custom ayarını biraz daha geliştirdim. Son SS ler birkaç msj yukarıda...
-
Haklısın ben kayalara dikkat etmemişim senin ayar şu anda ultradan daha iyi gördüğüm kadarıyla sağdaki kayaların gölgelerini de katınca.
quote:
Orjinalden alıntı: Soultrap
quote:
Orjinalden alıntı: labrodorit
Burada texture olarak high veryhigh ve modlu arasında fark göremedim.Gördüğüm tek fark ağaçların sayısı oldu.Birde modlu olanda veryhighdan farklı olarak soldaki kayaların gölgeleri var.Ultrada shadow kapalıydı sanırım.En iyi görüntü bu yüzden soultrapin yaptığında shadow var artı olarak ve de ağaç sayısı farklı diğer başka birşeyi gözüm yakaladı desem yalan olur.
Güzel çalışma emeğine sağlık.
Nasıl fark göremezsin karşıdaki tepelerin üzerindeki texture a bakarsan direk anlarsın. Birde ultra high ve custom da glow efekti var, high da yok. Benim aldığım SS de pek farkedilmese de su yansıması ve su efektleri tamamen farklı.
Bu arada shadow ayarları custom ile very high da aynı. Yalnız benim yaptığım modun uzak çizme performansı birkaç ayarın kapalı olmasından dolayı biraz daha iyi.
Bu arada ben custom ayarını biraz daha geliştirdim. Son SS ler birkaç msj yukarıda...
-
Soultrap Selam,
Gercekten guzel ve yararlı bir topic oldu. Bir sorum olacak:
sys_spec_GameEffects = 3
sys_spec_ObjectDetail = 3
sys_spec_Particles = 3
sys_spec_Physics = 3
sys_spec_PostProcessing = 3
sys_spec_Quality = 3
sys_spec_Shading = 3
sys_spec_Shadows = 3
sys_spec_Texture = 3
sys_spec_VolumetricEffects = 3
sys_spec_Water = 3
Bu degerlerin 3 olması neleri etkiliyor. Ben normal de 1280*1024 de high da oynuyorum. Bu degerler high ayarlara gore bir fark yaratır mı? -
quote:
Orjinalden alıntı: onculcan
Soultrap Selam,
Gercekten guzel ve yararlı bir topic oldu. Bir sorum olacak:
sys_spec_GameEffects = 3
sys_spec_ObjectDetail = 3
sys_spec_Particles = 3
sys_spec_Physics = 3
sys_spec_PostProcessing = 3
sys_spec_Quality = 3
sys_spec_Shading = 3
sys_spec_Shadows = 3
sys_spec_Texture = 3
sys_spec_VolumetricEffects = 3
sys_spec_Water = 3
Bu degerlerin 3 olması neleri etkiliyor. Ben normal de 1280*1024 de high da oynuyorum. Bu degerler high ayarlara gore bir fark yaratır mı?
Bu değerlerin 3 olması hiçbir şeyi etkilemiyor. Çünkü bu değerler high da ve very high da 3 değerine sahipler zaten. Bu değerleri config dosyasına, diğer parametre değerlerindeki değişimi kabul ettirmek için koyuyoruz.
-
Buradan İndirin
Nette dolaşırken bir yerde buldum crysis i xp de dx10 olarak oynanabildiğini ifade ediyor deneme şansı bulamadım belki deneyen olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa* -- 20 Kasım 2007; 14:55:49 > -
Arkadaşlar sistemim yetersiz olduğu için deneyemiyorum deneyen olursa buradan bilgi verirse iyi olur
Acaba işe yarıyormu -
quote:
Orjinalden alıntı: Mustafa600
Arkadaşlar sistemim yetersiz olduğu için deneyemiyorum deneyen olursa buradan bilgi verirse iyi olur
Acaba işe yarıyormu
Artık o şekilde mod yapmaya gerek yok. Oyunun cfg dosyalarını otomatik olarak algıladığı anlaşıldı ve bütün dx10 efektleri benim verdiğim gibi komutlarla açılabiliyor. Dosyaları modlamaya gerek yok yani.. -
Soultrap ellerine sağlık, çok güzel bir mod bu ya. Crysisi aldıktan sonra hemen senin modunu deneyeceğim(kullanacağım daha doğrusu), renkler, kalite, herşey artıyo ve üzerine fps bile artıyor Çok sağol! -
@Soultrap
8600gt'de kullanılan hafıza miktarını öğrenebilirmiyim? Riva'dan bakınca Hardware monitoring kısmında bulamadım.. Acaba neyi aktif etmek gerekiyor? -
quote:
Orjinalden alıntı: Erdemliol
@Soultrap
8600gt'de kullanılan hafıza miktarını öğrenebilirmiyim? Riva'dan bakınca Hardware monitoring kısmında bulamadım.. Acaba neyi aktif etmek gerekiyor?
Hardware monitoring i açtıktan sonra sağ alt köşedeki setup i tıklayıp daha sonra plug-in bölümüne girip vidmem.dll modülünü aktif etmen gerekiyor. Sonra Video memory usage i OSD ye eklyeceksin. -
Soultrap hocam vistadaki ışıklandırmayı hangi ayar ile xp de yapabiliriz bana sadece o lazım malum fazlasını yapınca performans düşmesi olmasın diye soruyorum malum ati kullanıyoruz -
Selam arkadaşlar. Oyunda biraz ilerlememle birlikte kendi yaptığım modun nimetlerini çok daha iyi gördüm.
Özellikle sonradan eklediğim q_Renderer, r_ColorGrading, r_DepthOfField parametreleri oyunu bambaşka birşeye dönüştürüyor. Aşağıdaki savaş alanından alınmış SS lere çok dikkatli bakmanızı tavsiye ediyorum.
1440x900 AA off All High Details
1440x900 AA off Custom High Details (kendi yaptığım mod)
Oyun tam bir görsel şölen. 8800GT ve üstü kartı olanlar kesinlikle mod işine girsin. Oyunu high ile oynayarak çok şey kaybederler..
-
yani vista dx10 tamamen yalan gibi bisi bu oyunda buradan bu sonuc cikarilabilir rahatca
ayrica mod la gercekden goruntu inanilmaz hale geliyor kesinlikle modlu oynamak lazim bence bu oyunu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X