Şimdi Ara

Crysis Wars Online 2020Güncel

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Crysis 3 için bu sitede 1.3Patch kurulumu TÜRKÇE olarak ilk ben paylaşmıştım, sağolsun site yetkilileri konumu kapatmış veya bir hata olmuş (https://forum.donanimhaber.com/crysis-3-1-3versyon-update-turkce-kurulum--135059219#141725735 ), bu hatanın düzeltilmesi temennimdir.

Gelelim asıl konumuza, Crysis Wars Online hala devam etmektedir ( 2015 veya daha öncesinden ).
    Bildiğimiz üzere Crysis Wars Orjinal Online serverlerini uzun bi süre önce kapatmıştı, oyunu seven ve devam ettirmek isteyen belli bir kitle oyunu kendi kodlamaları, programları vs. ile server açmışlardır ( bunu metin2 pvp serverler gibi düşünebiliriz ).
    Oyun hala o kişiler tarafından yönetilmektedir ve serverler aktiftir. Oynamak isteyen arkadaşlar için buraya link bırakıyorum, gelip gelmemek size kalmış. Oyunda hala arasıra Türk arkadaşlarımızı görmekteyiz. Oyunun en fazla dolu olduğu saatler 20.00 / 01.00 arasıdır ve ufak bir bilgi vermek gerekir ise kesinlikle oyunda hile vb. tarzı şeyler açamazsınız.

Buraya linkleri bırakacağım, sitenin içinde Crysis Wars orjinal oyun / bütün patchları / online oynamanız için programlar vs. bulunmaktadır ve kurulumu çok basittir.

Cryserv.eu veya Cryserv.de link adreslerinden giriş yapabilirsiniz.

(TR)MaximumSniper

• .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.