Şimdi Ara

Crysis (Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hayvanla yaklaşık 2 saatir kapısıyoru,her türlü silahla vurdum ölmedi,birde o havada ucan büyük robotlardan biride cok yüksekte ucuyor indiremiyorum 1 tane kaldı
     Crysis (Yardım)

• Muhteşem IQ'nu kullansana ulu Xtreme.
  • oyunda belki bug olmusta olabilir,bi hayvan o kadar ateşe asla dayanamaz,deli gibi daldık,sol üst köşede bizim elaman zıplayıp dalıyo gördüğnüz gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: B.A.R.I.Ş

Muhteşem IQ'nu kullansana ulu Xtreme.

valla bu far cry da öyle bir bug gördüm ki cry engine ile yapılan her oyunda şüphelenirim bu gemili bölüm vardıya orda üstten balkon gibi bir yer vardı u şeklinde işte oranın ortası yoktu kırık gibiydi arıyorum arıyorum başka giriş yok tam çözümlere bakıyorum burdan git diyor zıplıyorum olmuyor youtubeden videosuna baktım artık adam yürüyor orda yol var kırık felan değil o yüzden her şey olabilir yani

• orjinal oyunda olmaz böyle bişey çıkan buglarıda yine orjinal patchlerle giderebilrsnz HER OYUNDA.
    quote:

Orjinalden alıntı: Neonight

quote:

Orjinalden alıntı: B.A.R.I.Ş

Muhteşem IQ'nu kullansana ulu Xtreme.

valla bu far cry da öyle bir bug gördüm ki cry engine ile yapılan her oyunda şüphelenirim bu gemili bölüm vardıya orda üstten balkon gibi bir yer vardı u şeklinde işte oranın ortası yoktu kırık gibiydi arıyorum arıyorum başka giriş yok tam çözümlere bakıyorum burdan git diyor zıplıyorum olmuyor youtubeden videosuna baktım artık adam yürüyor orda yol var kırık felan değil o yüzden her şey olabilir yani

• bu bölümü geçtim,bug varmıs,daha geriden basladım oyuna bug olmadı,yanlız bu sefer helikopterli bölümde takıldım,ne yaparsam yaparım,yere falan cakıyor helikopter,bizim ekip hızlıca uctu gitti yerleri belli değil,adamlar havada vuruyor beni sacma sapan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.