Şimdi Ara

Metin2 Oyunu Ekran Görüntüsü Bozuk yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim oyunda sorun var görüntüde resimlerle gösteriyim ne yapmalıyım lütfen yardım edin. Eskidende olmuştu düzelmişti onun haricinde hiç problem yoktu Pc format atıldı sonra bu oldu eskiden beri metin2 oynarım. Ekran kartım: Nvidia GeForce Fx5500. İmzamdaki özellikler diğer bilgisayarımın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siorer -- 2 Mart 2012; 20:25:18 >

• Merhaba,

Oyun'u hiç oynamadığım içim tam olarak bilgi veremiceğim. Fakat, oyun için ayarlar bölümünde ekran kartı gibi bir menü mevcutsa oraya göz atarmısınız?

Ek olarak, kullanmış olduğunuz ekran kartını yani FX 5500ü işletim sistemi otomatik olarak bulup yüklüyor. Siz üretici web adresinden driver indirip kurun ve tekrar deneyin.
  • Malesef yok. Ekran kartı driverini indirdiğimde ise ekran 4 bit oluyor düzelmiyor renk felan gidip renkler karışıyor. Daha önce 1 kere güncellemiştim formattan önce ama artık nedense güncellenemiyor.
  • İşletim sisteminizi belirtmemişsiniz. Ben Windows XP 32 Bit olarak varsayarak,

Buradaki! driveri indirin ve kurun.. Hata alırsanız, Güvenli Mod da kurun.

Güvenli Mod da çalıştırmasını bilmiyorsanız, bilgisayarı çalıştırdığınız zaman iki, üç defa F8 tuşuna basın ve karşınıza çıkan ekran dan "Güvenli Mod" seçeneğini seçin.

Ek olarak bilgisayarınıza "DirectX" paketini kurun..

DirectX paketini Buradan! indirebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProbLem! -- 2 Mart 2012; 21:06:12 >

• Düzelmedi malesef..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun yardım
    8 yıl önce açıldı
    PS2 Görüntü Yok Yardım!
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.