Şimdi Ara

crysis3 kuramıyorum, hata alıyorum,yeterli bilgim yok lütfen yardım edin ( stresten başım ağrıdı )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

crysis3 aldım ne yazıkkı korsan orjınalı cok pahalı o kadar param yok, öğrencıyım dıye gelırimde yok.

oyun 4 dvd den oluşuyor,

toplamda 31 part var sanırım, suan tam aklımda degıl.

öğlenden berı uğraşıyorum artık başım agrıyor o kadar bunaldım.

dvd'deki benı oku kısmı:

PARTLANMIÞ DOSYALARI MASAÜSTÜNDE BÝR KLASÖRE ÇIKARIN OriginInstaller SÝMGESÝNDEN

HEDEF KONUM GÖSTEREREK KURULUMA BAÞLAYIN.ÝÞLEM BÝTTÝKTEN SONRA DOSYA KONUMUNA GÝDÝP

BÝN 32 KLASÖRÜNÜN ÝÇÝNE CRACK KLASÖRÜ ÝÇERÝSÝNDEKÝ TÜM DOSYALARI KOPYALAYIP DEÐÝÞÝM

SORUSUNA EVET DÝYELÝM .CRYSÝS SÝMGESÝNÝ MASAÜSTÜNE KISAYOL ATIP OYUNA GÝRÝÞ YAPIN.

ÖNEMLÝ NOT : OYUN SADECE DÝRECXT 11 DESTEÐÝ OLAN EKRAN KARTLARINDA ÇALIÞMAKTADIR.

OYUN DENENMÝÞTÝR ÝYÝ EÐLENCELER...

----Şimdi ben rar dosyasını masaustunde crysis3 adlı klasore cıkartıyorum sonda orıgınınstaller yuklenıyor reloaded dıye bırsey cıkıyor, konum secıyorum ınstaller dıyorum.

Dosya bulunamadı dıyor, lütfen yardım edın. Bugune kadar cok oyun kurdum ama bunu kuramadım artık başım ağrıyor ugrasmaktan.

resım fılan lazımsa cekeyım ama sorunumu umarım sıze anlatabılmısımdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zakirbey -- 6 Nisan 2013; 22:14:56 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Midemde sorun var yardım edin :'(
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.