Şimdi Ara

CS 1.6 da Map e girdikten en fazla 30 sn. sonra warning:connection problem diye bir yazı alıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
7.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CS 1.6 da Map e girdiqten en fazla 30 sn. sonra warning:connection problem diye ßir yazı alıyorum lütfen yardım edin.delirdim resmen $u sorunu çözmek için elimden geleni yaptım ama olmuyor.Kablo modem vs. ile ilgili hiç bir problemim yoq diyer online oyunları rahatlıkla oyniyaßiliyorum ama ßitek cs de ßöyle ßir hata yada sorun diyim.lütfen yardımcı olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baydewil -- 17 Mart 2009; 21:26:31 >

• Her serverda mı veriyor bu hatayı? Ayrıca wireless ile mi bağlanıyorsunuz ?
  • ewet her server da aynı hatayı alıyorum.hayır kablolu internet kullanıyorum
    oyunu aynı setuptan arkadaşımada yükledim aynı sxe programını yükledim.onun pc den hiç bir sorun olmadan oynanıyor.benimkide anlattığım gibi işte aynen...
  • bizim burda turkce ogretmeni araniyordu guzel ve temiz yazi yazdigin icin gel bi derim
  • senin işin gücünmü yoq yoqsa sorunlu flnmısın.
  • yardım edicek ßiri yoqmuuuu ??
  • ?????
  • büyük ihtimalle antivirüsünle alakalıdır. disable edip girmeyi denedinmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uAslAnkara -- 16 Mart 2009; 18:54:40 >
  • Antü virüs prog. ı olarak AVG free edition 'ı kullanıyorum.virüs prog. ını kurmadan öncede aynı sorun wardı.
    yani pc de herangi ßir virüs prog. ı yokken de aynı sorunu alıyodum.ama uyarını dikkate alıp tekrar denicem
  • quote:

Orjinalden alıntı: baydewil

Antü virüs prog. ı olarak AVG free edition 'ı kullanıyorum.virüs prog. ını kurmadan öncede aynı sorun wardı.
    yani pc de herangi ßir virüs prog. ı yokken de aynı sorunu alıyodum.ama uyarını dikkate alıp tekrar denicem

ozaman bilemicem. firewall olarak windowsun firewallunu kullanıyorsan ondan da olabilir
  • malesef firewall da kullanmıyorum ofhh yokmu ya ßu i$in ßi çözümü
  • bendede oluyordu bilgisayar kendi kendine bi güncelleme yaptı geçti anlayamadım bende..senin dediğine çok benziyordu.
  • ßen sorunu ßüyüq uğra$lar sonunda çözdüm.pc de çalı$ır halde ne kadar gereksiz program warsa kapadm ama sanırım sorun windows güvenlik duvarından kaynaklıydı.onuda kapadım.ve $uan oynuyorum.akıyorum
  • Şu dilimizi bi düzgün kullansanız
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheProphecy

Şu dilimizi bi düzgün kullansanız

+1 el alışkanlığı deseniz öyle yazmak daha zor
  • Bi yerden alışkanlık olmuş işte.alışkanlıklarıda düzeltmek zordur.uyarın için saol ama farklı bi bölümde insanmı desem ne desem bilmiyorum işte her kimse baya bi hakaret etmiş yazım için çok sinirim bozuldu.forumda herkez gayet düzgün yazıyo bende daha düzgün yazmaya dikkat ederim.tekrar özür dilerim.
  • hortlatıyorum ama
    cl_cmdrate 60
    cl_updaterate 60
    rate 20000

cl_cmdrate 70
    cl_updaterate 70
    rate 30000

Eğer Olmazsa Bunlarıda Dene
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.