ya kalkmad bea kalkanlar da sallıyo ben bi gece olimpiada 2 tane gördüm lütfen bi daha böle topic acılmasın
yahu yeni serverlarda da var arkadaşlar droplar geri geldii
Buyrun server PATHOS inanmayanlar pathosa gelip şok olup birkaç dakika baygınlık geçirebilirler çünkü ilk gördüğümde aynı şeyleri ben de yaşadım
şakaalti kalkmadi cs salliyolar
ya cs drobu kalktı ama Lesath Adlı Bossdan Kalktı Sanırsam Isilliondan hala düşüyo ve büyük ihtimal Felankor ve Ultimadanda düşüyodur
aylardır Lesath kesıyorum bişi çıkmıoo
cs drobu bnm bildiim kadarıyla lesathda başladı ama iside felan yok çünkü diesde lesathdan cs çıkaran biri war bildiim
ilginç bnce eskiden kalmadır
quote:
Orjinalden alıntı: dorhug
ya kalkmad bea kalkanlar da sallıyo ben bi gece olimpiada 2 tane gördüm lütfen bi daha böle topic acılmasın
lol
quote:
Orjinalden alıntı: ŞakaAltıGerçek
Buyrun server PATHOS inanmayanlar pathosa gelip şok olup birkaç dakika baygınlık geçirebilirler çünkü ilk gördüğümde aynı şeyleri ben de yaşadım
benım cektıgım ss ler de war maksıyle cs sıyle bu arada pathos un ılk cs sı maksi nın deıl hellkıng71 ın dı sanırm da maksı artık neler werdıyse ıtemlere bakarsan neler werıp almıstır cs yı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme