Şimdi Ara

Cs Go 40-80 TL Arasi Mouse Önerisi ...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 40-80 TL arasi cs go oynamam icin mouse onerirmisiniz arkadaslar ...

• blade99x B kullanıcısına yanıt
    g300 yada g300s 100 lira falan ama indirim yakalarsan 80 civarına gelir heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-15C3E5993

g300 yada g300s 100 lira falan ama indirim yakalarsan 80 civarına gelir heralde.
    benim de yeni mouse bozuldu ben kinzu v3 almayı düşünüyorum 90-100Tl civarı.
    Hocam ben LOGİTECH G300-s kullanıyorum sizede tavsiye ederim.
  • G300S almayi dusunuyorum fakat kucuklugunden cok sikayet ediliyo sizlerde durum nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blade99x

G300S almayi dusunuyorum fakat kucuklugunden cok sikayet ediliyo sizlerde durum nedir ?

Elim orta büyüklükte tam oturuyor hatta boyuma göre uzun sayılır ellerim hiçbir sıkıntı yaşamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FC5775AB9

quote:

G300S almayi dusunuyorum fakat kucuklugunden cok sikayet ediliyo sizlerde durum nedir ?

Elim orta büyüklükte tam oturuyor hatta boyuma göre uzun sayılır ellerim hiçbir sıkıntı yaşamadım

Alıntıları Göster
    Boyut olarak bence tam ele oturuyor eğer elleriniz normalden büyük değil ise

• Peki macro kullaniyomusunuz oyunda ?
    Eğer vakit sıkıntın yoksa burada 110-120 liraya olan mouse ları yurtdışından daha uygun fiyata getirebilirsin. Geçen sene kinzu v2 almıştım mesela 70 liraya aliexpress ten, 2 haftada gelmişti ve çokta memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nezcafe

Eğer vakit sıkıntın yoksa burada 110-120 liraya olan mouse ları yurtdışından daha uygun fiyata getirebilirsin. Geçen sene kinzu v2 almıştım mesela 70 liraya aliexpress ten, 2 haftada gelmişti ve çokta memnunum.
    rival100 veya g100.
  • quote:

Peki macro kullaniyomusunuz oyunda ?

awp için q-q otomatik silahlar ıcın 2 veya 3 lü atış makroları kullanıyorum gayet başarılı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: requaizen

quote:

awp için q-q otomatik silahlar ıcın 2 veya 3 lü atış makroları kullanıyorum gayet başarılı.

By macro yasak mi hocam? Yani hile yerine geciyor mu ? Bend . Kullaniyorum da
  • quote:

Orijinalden alıntı: aS_shaBi

quote:

quote:

Böyle bişey mümkün değil sıkıntı olmaz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aS_shaBi

quote:

quote:

Böyle bişey mümkün değil sıkıntı olmaz.

Alıntıları Göster
    Kinzu var Rival100 var. Sakın ha sakın g300s alma, aşırı hafif, küçük, oyuncak gibi mouse. 6 aya kalmaz sağ tık veya sol tık bozuldu diye gelirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: WesterLandX

Kinzu var Rival100 var. Sakın ha sakın g300s alma, aşırı hafif, küçük, oyuncak gibi mouse. 6 aya kalmaz sağ tık veya sol tık bozuldu diye gelirsin.

Alıntıları Göster
    g300 kullanıyorum, garantisi bitmeden sol tık çift tıklar sağ tık hiç tıklamaz hale geldi. cs'de m4 alayım diyorum rifle'a tıklıyorum çift tıkladığı için aug alıyor direkt. yahut zırh alayım diyorum ilk el zeus alıyor çift tıkladığı için. genelde bu problem yaşanıyor, g300s nasıl bilmiyorum ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EceliYakın

g300 kullanıyorum, garantisi bitmeden sol tık çift tıklar sağ tık hiç tıklamaz hale geldi. cs'de m4 alayım diyorum rifle'a tıklıyorum çift tıkladığı için aug alıyor direkt. yahut zırh alayım diyorum ilk el zeus alıyor çift tıkladığı için. genelde bu problem yaşanıyor, g300s nasıl bilmiyorum ama.

Alıntıları Göster
    çok çabuk dış yüzeyi yıpranmasa everest rampagederim razer in üst modeller gibidir macrosu vardır üstelik 40 50 tl ye bulabilirsin ama çok çabuk yıpranıyor.

eğer profesyonel olaak oynuyosan fare onemli kardeşim paraya kıy biraz üst markalardan al en azından hem oyundan keyif alırsın hem de verdiğin paraya değer

• requaizen R kullanıcısına yanıt
    G402 kullanıyorum bende awp için 3-1 yapmak daha avantajlı daha hızlı oluyor ve makro yaparken aradaki süreyi bayağı kısalttım 3-1 yapınca bıçak hiç gözükmeden direk awp alıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: FATİHH.

G402 kullanıyorum bende awp için 3-1 yapmak daha avantajlı daha hızlı oluyor ve makro yaparken aradaki süreyi bayağı kısalttım 3-1 yapınca bıçak hiç gözükmeden direk awp alıyo
    adam gibi oynamak istiyorsan bütçeyi 150'ye felan çıkart derim ben. amazondan felan al. veya 2.el forumdan amazondan getirtip satanlardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

adam gibi oynamak istiyorsan bütçeyi 150'ye felan çıkart derim ben. amazondan felan al. veya 2.el forumdan amazondan getirtip satanlardan.

Alıntıları Göster
    X7 veya Steelseries Kana V2
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWing

X7 veya Steelseries Kana V2

Alıntıları Göster
    WMO satalım sana bir tane. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.