Merhabalar, yayın hayatıma yeni başlamış bulunmaktayım. Herkesi bekliyorum. :) Şu an için CS:GO ağırlıklı yayın yapıyorum, Blizzard oyunları oynuyorum arada. Yakın zamanda PUBG ve LoL de gelebilir. Öneri ve eleştirilerinizi bekliyorum. https://www.twitch.tv/burkitonki
tıklayım dedim tıklar tıklamaz kapattım, ilk cümle şu oldu yayın açılır açılmaz ; o çocuğu
klasik türk tipi bir yayıncı. öneri mi istiyorsun? yol yakınken bırak git bi baltaya sap olmayı dene
ismailbbyigit
kullanıcısına yanıt
Yol yakınken bırak git bir baltaya sap olmayı dene derken? Halihazırda işim gücüm var zaten. Küfürü eden de ben değilim muhtemelen, arkadaşlardan birisi. Yapıcı bir eleştiriden bahsettim de bu hiddet nedir? Bana laf ederken kendi yaptığın terbiyesizliğin farkında değilsin, olmanı da beklemiyorum zaten. Kapattığın isabet olmuş, senin gibi dangalaklar gelmesin zaten. Evet, ben pek kullanmasam da yayında küfür de var, gelen de ona göre gelsin.
YAYIN AÇIK!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme