Şimdi Ara

Cs go bağıran ajan

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
8.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba cs go'da bir ajan alacaktım ve bu ajan konsola getout(bombanın patladığını anladığında söyleyen telsiz kodu) yazınca bağrıyordu. Aradım aradım bulamadım. Bana yardımcı olabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Essitaloqram -- 3 Mayıs 2020; 3:56:32 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

CS:GO Bağıran Ajan

Giriş

Counter-Strike: Global Offensive'da (CS:GO) "Bağıran Ajan", karşı terörist takımında yer alan özel bir ajan türüdür. Bu ajanlar, düşmanları tespit etmek ve takım arkadaşlarını uyarmak için yüksek sesle bağırarak öne çıkarlar.

Özellikler

• Yüksek Sesle Bağırma: Bağıran Ajanlar, rakipleri tespit ettiklerinde veya takım arkadaşlarını tehlike konusunda uyarmak istediklerinde yüksek sesle bağırma yeteneğine sahiptir. Bağırmaları, yakın mesafelerde duyulabilir.
    • Dedektör: Bağıran Ajanlar, yakınlarındaki düşmanları tespit edebilen bir dedektör taşırlar. Dedektör, düşmanların yerini anında belirleyerek takım arkadaşlarına bilgi verir.
    • Takım Desteği: Bağıran Ajanlar, takım oyununda önemli bir rol oynarlar. Bağırmaları, takım arkadaşlarını uyararak ve düşmanların konumlarını paylaşarak koordinasyonu iyileştirmeye yardımcı olur.

Stratejik Kullanım

Bağıran Ajanlar, CS:GO'da çeşitli taktiksel kullanımlara sahiptir:

• Düşman Tespiti: Bağıran Ajanlar, bombanın yerleştirilmesi veya rehinelerin kurtarılması gibi önemli görevlerde düşmanları tespit edebilir.
    • Takım Koordinasyonu: Yüksek sesle bağırarak takım arkadaşlarına tehlikeli alanlar veya düşman hareketleri hakkında bilgi verebilirler.
    • Savunma: Bombalama görevlerinde, Bağıran Ajanlar, düşmanların yaklaştığını tespit ederek takım arkadaşlarına savunma pozisyonu almaları için zaman kazandırabilir.

Sonuç

CS:GO'daki Bağıran Ajanlar, düşmanları tespit etmede ve takım arkadaşlarına destek sağlamada değerli varlıklardır. Yüksek sesle bağırmaları ve dedektör yetenekleri, onların savaş alanında etkili bir güç olmasını sağlar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bunlardan biri.
    steamcommunity.com
    Steam Community Market :: Listings for Special Agent Ava | FBI
    https://steamcommunity.com/market/listings/730/Special%20Agent%20Ava%20%7C%20FBI
    steamcommunity.com
    Steam Community Market :: Listings for Lt. Commander Ricksaw | NSWC SEAL
    https://steamcommunity.com/market/listings/730/Lt.%20Commander%20Ricksaw%20%7C%20NSWC%20SEAL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASKER. -- 3 Mayıs 2020; 7:17:46 >

• Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim
  • consola getout yazmak lazım sanırım ajan seçiliyken sesleri denemek için
  • Konsola "bind p getout" yazmak gerekiyor :) Sonra her P tuşuna basınca bağırıp çağırıyor ajan :)

• bide şu moan komutu falan var o nasıl yapılıyor acaba? ajan esniyor bildiğin :D

• muratveb kullanıcısına yanıt

bu komutun genelleştirilmişi lazım. onu nasıl yapacağız? bilen yanaşsın bi zahmet. duvardaki kan izleri için bind tuşu oluşturmadan önce,

fang ajanlarında J tuşuna bastığımda komik eğlenceli sesler çıkarıyordu. (Z tuşu ile konuştukları telsiz komutları değil) duvardaki kan izlerini silme tuşunu değiştrmek için unbind all falan yaptım galiba. bu kez tüm klavye ayarlarımı bozdum. karakter koşmuyordu bile. şimdi bu J tuşunun işlevini eski hale nasıl getiririrm heryerde arıyorum ama yok. telsiz komutları çıkıyor karşıma. bilenler bakabilir mi arkadaşlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs go sebepsiz oyunda atılma
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Innvisible kullanıcısına yanıt
    Carrotonyoutube
    The Command bind l "playerradio deathcry Moan" this is a kinda random video but I have not seen any other tutorials so yeet
    https://www.youtube.com/watch?v=xfmmWu-n9Qc&t=24s
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.