Şimdi Ara

CS:GO FPS Arttırma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kaynak ve fotoğraflar için: https://www.globalklavye.com/csgo-fps-arttirma/
    CS:GO şu an dünyada ve ülkemizde en çok sevilen ve oynanan oyunlardan birisi. Fakat zevk almak için oynadığımız bu oyunda bazı arkadaşlar fps problemi yaşıyor ve bırakın zevk almayı kanser olup çıkıyor. Biz de fps problemi yaşayan arkadaşlar için bir fps arttırma rehberi hazırladık.

Rehber İçeriği
    Fps Nedir?
    Nvidia Ayarları
    Oyun Başlangıç Ayarları
    Oyun İçi Ayarlar
    Genel Bilgiler

Öncellikle FPS Nedir?
    Frame Per Second yani saniye başına düşen görüntü sayısıdır. Bu görüntü sayısı monitörümüzün hertz değerinden yüksek ise sıkıntı yoktur. Eğer düşük ise oyunda takılmalar, görüntü atlamalar yaşanır. Yani 60 hertz monitörünüz var ise 60 fps almanız yeterli olacaktır fazlasına ihtiyaç yoktur.

Nvidia Ayarları
    FPS problemimizin en büyük kaynaklarından biriside ekran kartı ayarlarımızın performans yerine kalite modunda çalışmasıdır. Adım adım performans moduna almayı göstereceğim.

Masaüstü > sağ tık > nvidia denetim masası

3d ayarları > görüntü ayarlarını önayarla yap > benim tercihlerimi kullan ve şunlara önem ver > full performans

3d ayarları > 3d ayarlarının yönetilmesi sekmesinde olan ayarları yukarıdaki resimde olduğu gibi yapın

Oyun Başlangıç Ayarları
    Aşağıda vermiş olduğum ayarları yaparak oyunun daha hızlı açılmasını ve birazda olsa performansının artmasını sağlayabilirsiniz. Adım adım başlangıç ayarları;

Steami çalıştırın, cs:go‘ya sağ tıklayıp özelliklere tıklayın

Başlatma seçeneklerini ayarlaya tıklayıp açılan pencereye -novid +graph -fpsmax 90 -USEALLAVAILABLECORES -maxMem -high bu komutları girin.

Oyun İçi Ayarlar
    Oyun içi görüntü ayarlarını mümkünse en düşükte tutmaya çalışın. Bu ayarlarda en önemlisi evrensel gölge kalitesinin en düşükte olması gerekiyor. Mümkünse çözünürlüğünüzüde 1024*768 yapın.

Genel Bilgiler
    Kasanızın düzenli olarak toz temizliğini yapın, mümkünse bir kapağı açık şekilde oynayın. (ısınmayı azaltır)
    İşlemci macununuzu yenileyin. FPS düşüklüğünün başlıca kaynaklarından biriside işlemcinin ısınmasıdır. İşlemci macununuzu yenileyerek işlemcinin ısınmasının biraz önüne geçebilirsiniz.
    Advanced SystemCare, ccleaner gibi programlarla sürekli olarak bilgisayarınızı taratın.
    Ekran kartı sürümünüz her zaman güncel olsun.
    Bilgisayarın en yüksek performansı ilk açıldığı zamandır, oyun oynayacağınız zaman bilgisayarı kapatıp açın.
    Masaüstünüz her zaman temiz olsun, gereksiz şeyler bulunmasın.
    Masaüstü arka plan fotoğrafınız karmaşık olmasın, mümkünse düz siyah fotoğraf koyun.
    Oyun çalışırken arka planda virüs programları dahil hiçbir şey çalışmasın. Oyun oynarken yapılan en büyük yanlışlardan biriside arka planda chrome üzerinden müzik dinlemek. Chrome işlemcinizi yorarak yavaş çalışmasına sebep olur.
    Bilgisayarım > Özellikler > Gelişmiş sistem ayarları > Performans > Ayarlar > Görsel Efektler > “En iyi performans için ayarla” adımlarını takip ederek bilgisayarı en yüksek performans için ayarlayın.

• Merhaba arkadaşlar,
    konuyu youtube kanalımda ele aldım ve fps'yi 40dan 120 ye hatta 170lere kadar çıkardım.

YOUTUBE FPS ARTTIRMA
  • Arkadaşlar atacağım linkden yaptım bende işe yaradı bakmak isterseniz:https://bcvc.live/2RNgvRq
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.