Şimdi Ara

CS GO FPS SORUNU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler cs go da en düşük ayarlarda oynasam bile 50 ile 90 fps arası alıyorum en yüksek ayarda bile 50 ile 90 arası alıyorum amacım daha fazla fps olduğu için ayarları düşürünce bile bunu elde edemiyorum

ekran kartı gtx 750 Ti
    fps_max 0 kodunu denedim bir şey değişmedi

• hiç mi fikri olan insan yok ya ?
  • görüntüyü fullscreen windowed yap bide öyle dene
  • değişen bir şey olmadı
  • o ekran kartının kesinlikle daha iyi fps değerleri vermesi gerekiyor. akşam eve geçtiğimde teamwiever dan yardımcı olmaya çalışırım dilerseniz. iyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Professor X -- 26 Mayıs 2015; 18:26:40 >
  • Professor X kullanıcısına yanıt
    çok iyi olur bu gün sinirden çıldırıyordum az kalsın en düşük ayarda kasmaya başladı
  • Aynı kart var bendede 120+ alıyorum en düşük ayarda da en yüksek ayarda da anlamadım bende
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS:GO Masaüstüne atma problemi
    9 yıl önce açıldı
    Cs Go Cozunurluk Problemi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fps değerleriniz düşük geldi arkadaşlar. 750 ti bile olsa sonuçta 700 serisi bir karttan daha iyi değerler alınabilmeli diye düşünüyorum. Fakat bu nokta da diğer bileşenler de önemli. İşlemciniz tam olarak nedir ve Kac gb ram'iniz var ve kac mhz ramler?

Misal ben Eski i7 bir işlemci (su soğutmalı ve overclocklu), 8 gb 1600mhz ram ve 4 gb gtx 770 ile boş alanda tek isem 600-800 fps, maçlarda 400-500 fps, kalabalık full dolu public sunucularda ise 300 ve üzeri fps alıyorum. Diğer bileşenlerde yüksek önem arz ediyor.
  • cs go daha çok işlemciye önem veren bir oyundur
  • ramler 4 gb 1600mhz
    athlon x2 270 de işlemci var
    işlemci ısınmıyor sabit 40 derece
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeeerK3

ramler 4 gb 1600mhz
    athlon x2 270 de işlemci var
    işlemci ısınmıyor sabit 40 derece

kardeşim işlemcin ve ramin kötü zaten ekran kartında iyi değil dedim ama bilgisayarla orantısız demek istedim o ekran kartına bu işlemci olmaz. bide fps_max 0 demişsin o senin fps göstergen fps_max 400 yap mesela ilk önce oyuna bak fps kaçlarda geziyo nerelerde sabit en çok kaça çıkıyo . ona göre mesela 90 görüyosa en fazla fps_max 90 yap ki bilgisayarın 100lere çıkmak için can çekişmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haiKme -- 28 Mayıs 2015; 23:42:44 >
  • dostum anti aliasing var onu kapat rahat rahat oyna.
  • sistemde darboğaz olacağını tahmin etmedim genelde ben oyunlarda her işi ekran kartı yapar düşündüğüm için ekran kartına bastım parayı hepinizin dediklerini tek tek okudum galiba şu an için tek geçerli yol yeni bir işlemci fx 6100 almayı düşünüyorum sistemde dengesizlik olacağını bilseydim r7 260x alırdım ama bazı gruplarda gtx 750 Ti alırsam daha iyi sonuçlar alabileceğim söylendi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.