Şimdi Ara

Cs Go Fps Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar olarak elimde MSI GP60 2pe Leopard modeli mevcut .

Özellikleri aşağıdaki şekildedir . Sorun şu 2 hafta öncesine kadar oyunu sorunsuz bir şekilde oynuyordum . Oluşan takılmalar sadece ping kaynaklıydı. Fps seviyesi de 100 civarlarındaydı altına düşmüyordu . Şu an da bütün sürücülerim güncel format da attım. Temiz bir kurulum yaptım. Malesef oyuna girince fps 100 lerde gözükürken (menü kısımlarının olduğu yerler ) herhangi bir haritaya girince fps 45 55 'e düşüp oralarda kalıyor. Ne yaptıysam eski haline dönmüyor. Dikey senkronizasyon kapalı bu arada . Ne yapabilirim bir hal çare bulana teşekkürü borç bilirim .

INTEL Core i7-4700HQ, 8GB RAM, 128GB SSD + 1TB 7200 HDD, Nvidia GT840M 2GB, 15.6'' Full HD, Free DOS
    İşlemci: Intel Core i7-4700HQ 2.4GHz İşlemci (6MB Önbellek 3.20GHz'e kadar Turbo Frekans)
    sistem Belleği: 8GB DDR3 1600 Mhz
    Ekran Kartı: Nvidia GeForce GT840M GDDR5 2GB
    Sabit Disk Kapasitesi: 128GB SSD + 1 TB SATA 7200rpm
    Ekran 15.6" Full HD (1920x1080) LED arka aydınlatma, Anti-glare

• Bazı ayarların değişmiş olabilir formattan dolayı.
  • Cs go da bu sorun kronik artık.
    Durduk yere fps düşüşleri mi dersin, eskiden 100 aldığın yerde 50 almak mı dersin herşey var malesef.
    Kötü yanı ise Çözümü yok. Kendi kendine düzelirse düzeliyor.
    Oyunu silip yüklemekle uğraşmayın sonuç değişmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu şekilde ayarlar otomatik hali bu şekilde 100 fps üzerinde alıyordum. Ayrıca internetten yazanları da denedim ayarları en düşük seviyelere getirdim ancak fps de değişme olmadı .
     Cs Go Fps Sorunu
  • Bu son updatelerden sonra oldu . Final dönemi ara vereyim dedim oyunun bu halini görünce oynayamıyorum şimdi. Hem oyundan hem bilgisayarımdan soğudum valla.
  • bilgisayarnda sorun yok, sorun cs de
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS:GO Masaüstüne atma problemi
    9 yıl önce açıldı
    Cs Go Cozunurluk Problemi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.