Şimdi Ara

CS GO fps sorunu yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nvidia 540m 2gb ekran kartı 6gb ram e sahip laptop kullanıcısıyım oyunu ilk yüklediğim zamanda yaklaşık 2 ay önce 250 fps alıyordum son updatelerle birlikte fpsem 70-80 arasında dolaşıyor. max_fps ayarını her ne kadar yukarı çeksemde cfg indirsimde işe yaramadı. Steamden set launch options kısmında -novid -high -threads 8 denedim etkisi olmadı bunun çözümü var mı yardım edicek arkadaşlar aranıyor (nvidia ekran kartı full performansa ayarlı oyun içi video ayarlarıda hepsi minimumda)

• Bendede sorun var çözünürlük isterse 1920x1080 isterse en düşüğü olsun FPS hep ayni 36 kişilik full pubda 60-100 arasi maçlarda 150+

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fazladan 2 GB ramin faydası çokmuş 150 fps benim max. Son güncellemede fpsde herkes gibi bende sorun yaşadım özellikle öldüğüm zamanlarda. PC'de de genel olarak bir ağırlık var mı başka oyunlarda da performans kaybı gibi?
  • ION kullanıcısına yanıt
    hocam başka oyunlarda performans sııkıntısı yaşamıyorum. wow ve lol oynuyorm arada onlarda sonuçlar normal virus var dicemde 2 kere avastla tarattım temiz yeni update i beklicem gibi görünüyor
  • iFoxi kullanıcısına yanıt
    Bir de daha ince NVIDIA ayarı var onu da yapmış mıydınız FPS'i boostlamak için ayar rehberi gibi bir yazıda vardı İngilizce, faydası çok oluyordu onun da.
  • 3d ayarların yönetilmesinden mi bahsediyosunuz onuda manuel olarak tek tek yüksek performansa getiricek şekilde yaptım
  • max 30 fps :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AMD fx 8150 2.8ghz işlemci
    ATI HD6870 ekran kartı
    8 gb ram ile rekabetçi modda maksimum 150-170
    Pub da 50-60 lara düşüyor ati catalyst ten ayar önerisi olan varmıdır ?
  • Ben de benzer bir sorun yaşıyorum.
    AMD 8120, 8gb ram, hd7870 oc, 1920x1080, Vsync hariç hersey açık... maçlarda 120-130 fps anca. O da anlık değişim gösteriyor. Bir 80 e bir 130 a bir 115.. hani map ya da yoğunluk endeksli de değil.

Kısa zaman önce sistemimde yalnızca ekran kartı değişti. HD4890 varken de aynı fps alıyordum. 7870 oc acaba darbogaz mi yapıyor diyeceğim ama işlemci o kadar eskimedi de daha...

Yardımı dokunabilecek herkese şimdiden çok teşekkür ederim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.