Şimdi Ara

CS Go için Ekran Boyutu Ne Kadar Önemli ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 15.6 inch gaming laptopta cs go oyunuyorum, fakat uzun mesafedeki düşmanı seri tespit edemiyorum ve rank atladıkça bu problem olmaya başladı

örneğin d2 plant tan pit de duran düşmanın kafasını daha seri tespit etmem gerektiğini düşünoyurum ama bilmiyorum acaba herkeste bu böyle mi ?

23 inch monitör şart mı cs go da en azından süpreme olabilmek için ?

bu sorun yüzünden 4:3 e geçtim fakat hala sıkıntı var

• Boyutu değil işlevi önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya

Boyutu değil işlevi önemli.

https://www.youtube.com/watch?v=Eq8uI2oJd0Y
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aasdd Wassdd

quote:

Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya

Boyutu değil işlevi önemli.

https://www.youtube.com/watch?v=Eq8uI2oJd0Y

Alıntıları Göster
    Alışmakla alakalı ama 23" in avantajı var tabi. şuan 23" var bende yeni saylır, öncesinde 17" tüplü vardı. boyutla alakalı bir dezavantajını görmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: HuRGeNeR@L

Alışmakla alakalı ama 23" in avantajı var tabi. şuan 23" var bende yeni saylır, öncesinde 17" tüplü vardı. boyutla alakalı bir dezavantajını görmedim.

hocam şöyle bir fark var arada

www.displaywars.com
    Visual TV Size Comparison : 23 inch 16x9 display vs 15.6 inch 16x9 display
    http://www.displaywars.com/23-inch-16x9-vs-15,6-inch-16x9

bir adamın kafasını 5 pixelde görmek varken bide 9 pixelde görmek var, ama sen fark görmedim dedin ilginç

• quote:

Alıntıları Göster
     CS Go için Ekran Boyutu Ne Kadar Önemli ?

pit de duran düşmanın kafasını daha seri tespit etmende tabiki artısı olacak, gözün daha rahat seçer

• quote:

quote:

www.displaywars.com

bir adamın kafasını 5 pixelde görmek varken bide 9 pixelde görmek var, ama sen fark görmedim dedin ilginç

Eğer 23" ten 17" e dönmüş olsaydım elbette farkederdim. İsabet oranımda düşerdi. Ama 17" alışınca hel el / göz koordinasyonu ona göre alışıyor insan. Ayrıca birde şu var. 23" e geçtikten sonra sensitvy ayarımda değişmek zorunda kaldı. Yani ben bariz bir fark görmedim. Birde tüplü monitörün 85hz olması ayrıca keyif veriyordu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

www.displaywars.com

Eğer 23" ten 17" e dönmüş olsaydım elbette farkederdim. İsabet oranımda düşerdi. Ama 17" alışınca hel el / göz koordinasyonu ona göre alışıyor insan. Ayrıca birde şu var. 23" e geçtikten sonra sensitvy ayarımda değişmek zorunda kaldı. Yani ben bariz bir fark görmedim. Birde tüplü monitörün 85hz olması ayrıca keyif veriyordu.

anladım zaten ben 3 aydır cs go oynuyorum rankım mg, geçersem zaten 144hz almayı düşünüyorum daha yeni başladığım için alışmadan önce bu konuya kafamda açıklık getirmek istedim, zaten şimdi para biriktirmeye başlayıp anca yaza alacağım
    biraz zaman geçecek ama elimden gelen bu, sanırım kararımı verdim hayırlısı

• Aynen kardesim bende senin gibi dusunuyorum adami goremiyorsun cidden benimde 15.6 inç laptobum var Hs atmayi birak adami goremiyosunki ama daha buyuk ekranda oynama sansim olmustu kesinlikle daha rahat ve kullanisli tavsiye ederim kesinlikle oyununuda etkiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayırlıbey

Aynen kardesim bende senin gibi dusunuyorum adami goremiyorsun cidden benimde 15.6 inç laptobum var Hs atmayi birak adami goremiyosunki ama daha buyuk ekranda oynama sansim olmustu kesinlikle daha rahat ve kullanisli tavsiye ederim kesinlikle oyununuda etkiler
    Çözünürlükte büyük etken. 17" te 1024x768 oynuyordum. 23" te 1920x108 di ama fps kasmasın diye 1280x800 dü galiba düşürdüm.
  • quote:

Çözünürlükte büyük etken. 17" te 1024x768 oynuyordum. 23" te 1920x108 di ama fps kasmasın diye 1280x800 dü galiba düşürdüm.

4:3 1024x768 oynuyorum zaten, bu sorunu aşabilmek için her şeyi yaptım ama yok, cs sonuçta refleks oyunu pixellerin ne olduğunu beynimiz hızlıca işleyip ona göre reaksiyon gösteriyor, küçük ekranda bu işlem uzuyor bence hatta bazen hiç göremiyosun
  • Hocam bende aynı 15.6 gaming laptopta 4.3 1024x768 oynuyorum uzun zamandır bi sorun yaşamadım pitteki adam rahat gözüküyor

• tabiki 23 inc daha iyi olur ama supreme olmak icin neden 23 inc gerekli olsun ki:D 15.6da 800x600 butun ayarlar lowda oynuyorum adami goremedigim icin kacirdigimi pek hatirlamiyorum. rank global :(

• quote:

Orijinalden alıntı: yasarr35

Hocam bende aynı 15.6 gaming laptopta 4.3 1024x768 oynuyorum uzun zamandır bi sorun yaşamadım pitteki adam rahat gözüküyor

quote:

Orijinalden alıntı: f0rest

tabiki 23 inc daha iyi olur ama supreme olmak icin neden 23 inc gerekli olsun ki:D 15.6da 800x600 butun ayarlar lowda oynuyorum adami goremedigim icin kacirdigimi pek hatirlamiyorum. rank global :(
    görememekten kastım şu

"cs sonuçta refleks oyunu pixellerin ne olduğunu beynimiz hızlıca işleyip ona göre reaksiyon gösteriyor"

supreme olayı gereksiz oldu haklısın, yeterince vakit verince global de olunur fakat rahat ve eşit şartlarda oynamak mesele, 15.6da global isen 23 te çok daha iyi performans vereceğini bile bile 15.6 oynamak global olsan bile benim canımı sıkardı

yaptığın işi en iyi şekilde yapacaksın, ben böyle düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aasdd Wassdd -- 22 Ocak 2016; 22:03:49 >

• Aasdd Wassdd A kullanıcısına yanıt
    dogru dusunuyorsun da biz burda is yapmiyoruz ki. eglenmek icin oyun oynuyoruz. elinde 15.6 varsa 23 olmamasi niye canini siksin. her sey imkan dahilinde, imkanin varsa 300 fps 144 hz full ekipman oynayabilirsin sakincasi yok :D

• quote:

Orijinalden alıntı: f0rest

dogru dusunuyorsun da biz burda is yapmiyoruz ki. eglenmek icin oyun oynuyoruz. elinde 15.6 varsa 23 olmamasi niye canini siksin. her sey imkan dahilinde, imkanin varsa 300 fps 144 hz full ekipman oynayabilirsin sakincasi yok :D

valla benim sıkıyor, eğlence için topluluk sunucuları iyi de mmde ezilmeyi yediremiyorum

mesela şurada kaç bot var sence ?

http://postimg.org/image/r03tb3sk5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aasdd Wassdd -- 22 Ocak 2016; 22:28:59 >
  • quote:

Hocam bende aynı 15.6 gaming laptopta 4.3 1024x768 oynuyorum uzun zamandır bi sorun yaşamadım pitteki adam rahat gözüküyor

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Ben 15.6 laptopta 1920- 1080 oynuyorum görmüyorum öyle çok uzaktaki adamı. En uygun ayarlar nedir sizce ?

• Aasdd Wassdd A kullanıcısına yanıt
    pitte 3 tane mi var hocam 2 tanede normal gözükenler var toplam tam gözükmüyor ssde :D arkadaşında dediği gibi elimizdeki imkanlarla eğlenmek için oynuyoruz bu kadar kasmaya gerek yok bence de 1 adam göremiyorum diye de laptop değiştirilmez şimdi :)
  • quote:

pitte 3 tane mi var hocam 2 tanede normal gözükenler var toplam tam gözükmüyor ssde :D arkadaşında dediği gibi elimizdeki imkanlarla eğlenmek için oynuyoruz bu kadar kasmaya gerek yok bence de 1 adam göremiyorum diye de laptop değiştirilmez şimdi :)

:D pitte 2 tane var ve ikiside silahlarıyla beni orada vurabilecek seviyede yukarıdalar, valla iyi diyonuzda böyle handikaplı oynamak sıkıntı yani ben bu şekilde ya oyunu bırakırım ya da geniş bi ekran alırım 3 aydır cs go oynuyorum ve tat alamıyorum, cs de hs atmak çok önemli ve bu şartlarda bu imkansız, uzak mesafede attığım hsler hep random

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aasdd Wassdd -- 22 Ocak 2016; 23:59:18 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.