Şimdi Ara

cs go için intelmi amd mi arkadaşlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eskiden intellerin tek çekirdek performansı daha iyi olduğu için çoğu oyunda bariz daha iyiydi durum hala böylemi arkadaşlar?

emektar 4460 yerine cs go da min fps yi yükseltmek için yeni bir intel işlemciye geçmeyi düşünüyordum amd modellerde şuan durum nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ryzen 3600den aşağı alma Cs go için + 3200 dual ram. Ben de 4770 vardı Ondan geçtim aynı şekil cs go için baya fark etti fps

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • intel

• sadece csgo odaklı bir sistem toplayacaksan i5 hatta i3 bile olsa intel almanı öneririm.
  • cs go tek cekirdek gucu seviyor hocam.yani ibre intelden yana.ama ryzen 3600 alınabilir.arkadasında dedigi gibi.
  • Monitör önemli bu konu da. AMD veya Intel olması fark etmez, iyi bir ekran kartın varsa zaten 150 üstü alıyorsun. Ama iyi bir monitor yoksa, mesela 144 HZ gibi, bu min veya max FPS önemli olmuyor.

Ben ryzen al derim. fps'de en fazla %20 kayıp yaşarsın, tabi 1080p veya altı oynuyorsan.

CS:GO'da zaten iyi bir ekran kartı var ise Intel veya AMD olması bir şey fark ettirmiyor. 150 FPS üstü rahat görebiliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sniper23 -- 7 Şubat 2020; 11:32:18 >
  • bütçen varsa intelde z370/z390 anakart ve yüksek hızlı ram kullanıp cs goda daha güzel performans elde edebilirsin. öyle bir bütçen yoksa ryzen 3000 serisi işlemci uygun bir b450 anakart artı 3200 veya ötesi ramle kullanabilirsin.

ryzenda ramler arası fps farkı:

intelde farketmiyor yeaa diyecekler için intel ramler arası fps farkı:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İntel 10. serisini bekle i3 10350 k tamsenlik işlemci olcak 4/8 (i7 7770k+,i5 9600k dan biraz zayıf yada eşit ) ayarda bir işlemci olacaktır. Amd tarafında cs go dışına çıkmıyorsna ryzen 5 3500x uygun fiyat açısından olabilir.
  • arkadaşlar sadece cs go oynanacak ve önemli olan min fps..max fps çok önemli değil 4460 ile 300-400 görüyorum zaten

anladığım kadarıyla amd hala tek çekirdek performansı olarak inteli yakalayamadı ca go için pek uygun değil

birşey daha sormak istiyorum oyunda 6/6 olan işlemcilerde 6 çekirdeği eşit şekilde kullanıyormu

• Oyunlarda ekran kartı önemlidir. Ekran kartı modeli nedir onu yazarmısın ona göre tavsiyeler verelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeAdShOcK -- 13 Şubat 2020; 3:0:56 >
  • HeAdShOcK H kullanıcısına yanıt
    Cs goda işlemci önemli. Ayrıca inteli geçiyor 3600 üzeri işlemciler csde

• HeAdShOcK H kullanıcısına yanıt
    Cs go da ekran kartı önemli değil herkes 768p de oynuyo zaten.

• Demekki benim işlemci hala yeterli seviyede i7 4770k @4.8 Ghz overclokclu kullanıyorum.

cs go için intelmi amd mi arkadaşlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeAdShOcK -- 14 Şubat 2020; 0:32:5 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.