Şimdi Ara

Cs Go Kaç FPS Alırım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle slamun aleyküm arkadaşlar daha önce bi üyeliğim oldu mu bilmiyorum ama olmuşsa da 3-4 sene olmuştur vadi için giriyordum diye hatırlıyorum. Neyse tanışma faslını geçelim asıl konumuza gelelim.

Sistemim budur bu sistemle kaç fpsde oynarım bunu bilmek istiyorum. Teşekkürler.

2 GB Ram 32 bit işlemci
    İşlemci: Intel Core 2 CPU 4400 @ 2.00 GHZ (2 CPUs), ~ 2.0 GHZ
    DirectX 11

20 fpsden fazlasını alır mı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalçın_Bulut -- 6 Ocak 2017; 2:32:12 >

• Ekran kartınıza bağlı olarak 20 civarları alır belki yukarısını görür,genel olarak işlemciyi daha çok kullanıyor cs go,işlemciniz genel olarak zayıf ama 15-20 fpsnin altından kalkacağını düşünüyorum ekran kartınıza da bağlı olarak. Arkadaşın eski bilgisayarda E8500 işlemci vardı sanırım 25-30 fps oynatıyordu,sizinki de 20 civarları oynatabilir.
  • 2 ya da 3.sis geldi mi mavi ekran verir makine.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanmıyorum oynayabileceğinizi. zaten sırf google chrome 2 gb ram kullanıyor. o ram ile internette nasıl surf yapıyorsunuz :D
    bende i5 2400 işlemci vardı. ekran kartı dandikti önceden. 640x480 çözünürlükte sis olmadan bazı yerlerde kasmıyordu. ama sizin performansınız daha kötü olacaktır diye düşünüyorum. o yüzden sistemi yenilemenizi öneririm.
  • Teşekkürler. Sistemi şimdilik yenilemek istemiyorum 20 fps de de oynarım ama fazla kasar mı onı merak ediyorum fazla sorun oluşturur mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fireindahole

sanmıyorum oynayabileceğinizi. zaten sırf google chrome 2 gb ram kullanıyor. o ram ile internette nasıl surf yapıyorsunuz :D
    bende i5 2400 işlemci vardı. ekran kartı dandikti önceden. 640x480 çözünürlükte sis olmadan bazı yerlerde kasmıyordu. ama sizin performansınız daha kötü olacaktır diye düşünüyorum. o yüzden sistemi yenilemenizi öneririm.

1-2 sene idare etsin İnşallah maaşımla alacağım yeni bi bilgisayar
  • En yüksek fpsi dust2de alırsınız diğer mapler zorlar kendimden biliyorum ki sadece mmde düzgün bir oyun oynanır ve -threads 2 başlangıç komutunu mutlaka kullanın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs go hile arttı mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.