Şimdi Ara

CS GO kurşunlar gözükmüyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
14.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar normal düz cfgsiz iken kurşunların nereye gittiği gözüküyordu fakat cfg yükledikten sonra kurşunlar kayboldu çok zor sprey yapıyorum lütfen yardım

kullanıdığım cfg bu

• Ben en başından beri hiç görmedim, varsa öyle bir şey bizde bilelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronald Weasley

Evet hocam kurşunlar silahtan çıkınca gözüküyor mermilerin gidişi

Ben hiç fark etmedim, görürsem daha iyi olur tabi.
  • Youtube mrtweday videolarına baktım gözüküyor ve böyle çok güzel spray atılır. Bende diyorum neden ben özürlü gibi spray atıyorum.
  • Matrix mi bu kardeşim nası gözüksün?
  • bunu yapabilirsek iyi olur, gelişme için takipteyim
  • Ben oyunu silip yeniden yükleyip cfg atmak yerine ayarları elle gireym bakayım nasıl olacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs go hile arttı mı?
    10 yıl önce açıldı
    cs go sebepsiz oyunda atılma
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ø kullanıcısına yanıt
    link atar mısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UçamayanZüperGahraman kullanıcısına yanıt

bu vieolara bakabilirsin

• görüntü ayarlarından efekt detayını yükseğe alman gerekiyor, muhtemelen cfg yüksek fps odaklı ve bütün efektleri sıfırladı
  • ø kullanıcısına yanıt
    atölye haritalarinin birinde denedimde çok bi fark göremedim ben. oyunda belki daha farklıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende öyle yaptım, efekt detayını kapatınca mermi izide gitti oradan anladım :D
  • 5-6 ay önce bende bunu aramıştım @bilm-i yorum isimli arkadaş yardım etmişti.

r_drawtracers_firstperson 0/1

kod bu 0 kapama 1 açma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arjenrobbenn -- 3 Temmuz 2016; 4:40:07 >
  • ø kullanıcısına yanıt
    En başta cidden çok yardımcı olur ama sonra sadece sprayin ucunu kaybettiğinde, telaş anında fln yardımcı oluyor. Yani bir alışınca zaten otomatik spray yapıyorsun.
    Çok alışmak iyi değil, CS'den Overwatch'a geçtiğim ilk zamanlarda bir iki kere spray yapmaya çalıştığım oldu Tracer ve S76 ile.
  • ø kullanıcısına yanıt
    baskan gercekten ise yarıyor bu zamana kadar iman gücü ile spray atıyormusum
  • Hiçbir şey anlamadım zaten bende bu ayar açıkmış eee? Bir fark yok.
  • r_drawtracers_firstperson "0" //Oyuncunun gözünden, silahından çıkan mermi efektini kapatır.
    r_drawtracers_firstperson "1" //Oyuncunun gözünden, silahından çıkan mermi efektini açar.
  • ya mermiler kurşundan yapılmamışsa?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.