Şimdi Ara

CS GO: MSI R9 390 FPS Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar MSI R9 390 Ekran kartı ile hem full hemde 1280'e çekip denedim. Çoğu zaman 90 FPS'de kalıyor. Çok nadir 200 lere çıkıyor. Dikey Senk. kapalı. Acaba sorun nedir? Daha önce Nvidia kullanıyordum AMD'ye çok hakim değilim. Kullanan bir arkadaş ayarlarının resimlerini falan atabilir mi veya çözümünü biliyor mu?

• ram ve işlemci bilgilerinizi paylaşır mısınız
  • kayganz kullanıcısına yanıt
    Yoruma ekledim resmi hocam.
     CS GO: MSI R9 390 FPS Sorunu
  • bu parçalarla 90 fps alıyor olmanız da inanılmaz saçmaymış.

benim ekran kartım amd r9 280, ram ve cpu da linkteki gibi;
    https://gyazo.com/c78e55f9a150ed788e621de71b7e93ff

overclocksuz bu ayarlarda oyun için en kötü 450 en iyi 740 fps alabiliyorum. hoş 300'e sabitliyorum da.
    https://gyazo.com/53db11bd23897ba3cdae3fc5cfb9d945

yüksek mi tutuyorsun görüntü ayarlarını, driverlarla ilgili mi sıkıntın var ya da işlemciyi tasarruf modunda mı çalıştırıyorsun?

• Oyun sıkıntılı fps de
  • ilginç elinde win10 kurulum imkanın varsa temiz bir kurulum gerçekleştir sürücüleri güncel tutarak .
  • max fps kac olarak ayarli oyun icinde? komut 90'a sabitliyor olabilir. konsola fps_max 0 yazin deneyin bir de. aklima baska aciklama gelmiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Diger oyunlarda varmi bu problem ? Windows ile alakali olmasi yuksek ihtimal en son car oyun acikken cpu ve ekran karti sicakliklarina bakip normal mi degil mi kontrol edebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam cevap vereyim biraz geç oldu. Sıcaklık değerleri normal hiçbir sıkıntı yok. 35 derecede işlemci. Ekran kartında zaten sıkıntı olacağını düşünüyorum ısınmada kendini açmıyor bile. Driverlar ile ilgili bir sıkıntı olabilir. Catalyst yerine Radeon diye bir grafik sürücüsü var dediğim gibi pek aşina değilim AMD'ye. Onun haricinde windows 10'u temiz kurulum yaptım. Cs 1.6 ayarlarının çoğunu biliyorum kod olarak fakat CS:GO'da da fps ile ilgili ne ayar olabilir fps_max gibi yani kanları göstermeme kodu gibi 1-2 fps arttıran kodlarla pek ilgisi olacağını düşünmüyorum ekran kartı ortalama bir ekran kartı rahat oynatması gerekir. Teşekkürler cevaplarınız için. Fps_max 0'da denedim o da olmadı. Aslında fps gözle algılanmıyor fakat uzun süre Cs oynadığım için fark edebiliyorum aimi hareket ettirirken veya koşarken.
  • Diğer oyunlarda durum ne? Durum aynıysa belki arka planda çalışan bitcoin miner vardır.

https://www.techpowerup.com/gpuz/ Şuradan bi gpu-z indirip bak sensör sekmesinden, pc boştayken GPU Load kaç oluyor.

Eğer sen bi şey yapmıyorken bile yüksekse birileri senin makinandan bitcoin üretmeye çalışıyor olabilir.

Bunun haricinde Bios güncellemeyi deneyebilirsin, işe yarayabilir.
  • GTX 970 le 220 üzerine çıkamıyorum bende GTA V high-ultra 65-70FPS alıyorum ilginç.

• 8350 gtx770e yetmiyordu zamanında kullandım dicem fps değerin baya düşük bence w8.1 kurup dene hocam

• Daha önce yazılmış ama kalite ayarları ne durumda? Onları düşürmeyi denediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: c.guran

Hocam cevap vereyim biraz geç oldu. Sıcaklık değerleri normal hiçbir sıkıntı yok. 35 derecede işlemci. Ekran kartında zaten sıkıntı olacağını düşünüyorum ısınmada kendini açmıyor bile. Driverlar ile ilgili bir sıkıntı olabilir. Catalyst yerine Radeon diye bir grafik sürücüsü var dediğim gibi pek aşina değilim AMD'ye. Onun haricinde windows 10'u temiz kurulum yaptım. Cs 1.6 ayarlarının çoğunu biliyorum kod olarak fakat CS:GO'da da fps ile ilgili ne ayar olabilir fps_max gibi yani kanları göstermeme kodu gibi 1-2 fps arttıran kodlarla pek ilgisi olacağını düşünmüyorum ekran kartı ortalama bir ekran kartı rahat oynatması gerekir. Teşekkürler cevaplarınız için. Fps_max 0'da denedim o da olmadı. Aslında fps gözle algılanmıyor fakat uzun süre Cs oynadığım için fark edebiliyorum aimi hareket ettirirken veya koşarken.

win10 kurulumdan sonra yinemi düşük fps alıyorsunuz. Eğer öyleyse donanım bölümüne konu açın oradaki arkadaşlar daha detaylı yardımcı olacaklardır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.