Şimdi Ara

CS:GO saniyelik donma sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
10.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu sorunu oyunu aldığımdan beri yaşıyorum oyunu alalı 3-4 gün oldu. Belirli bir zaman olmaksınız oyun 2-3 saniye donuyor ve sonrasında devam ediyor. Çözümü için bir çok forumu araştırdım, yazan şeyleri harfiyen yapmama rağmen bir sonuç alamadım. Çoğu kişi driver güncelle diyor ama driver konusunda bir sıkıntı yok herşey güncel.

Sistem;

www.vatanbilgisayar.com
    Asus M5a97 R2.0 Amd 970/sb950 Am3+ Ddr3 2133mhz (o.c.) Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-m5a97-r20-amd-970_sb950-am3-ddr3-2133mhz-oc-anakart.html

www.vatanbilgisayar.com
    Corsaır 4gb Vengeance Ddr3 1600mhz Cl9 Tek Modül Bellek fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-4gb-vengeance-ddr3-1600mhz-cl9-tek-modul-bellek.html

www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/fx-x6-6350-soket-am3--39ghz-14mb-cache-32nm-islemci.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G700 -- 10 Eylül 2014; 21:16:24 >

• Bu kadar bilgiyle sorunu çözmek zor ama nVidiaInspector diye bir yazılım var onu bir araştır. Belki çözebilir.
    Ben 80-90 FPS'den +100'e çıktım laptopta.
  • FPS ile ilgili bir sıkıntım yok sistem özelliklerinede bakarsan CS:GO'nun istediği özelliklerin üstünde.Sıkıntı oyun esnasında yaşadığım 2-3 saniyelik takılmalar.Genede önerin için teşekkür ederim, söylediğin şeyi deneyip sonucu yazarım.
  • bende de bu durum vardı ve çok çektim. sorun fare sürücüsünden kaynaklanıyormuş.(farklı oyunda)
    fare sürücüsünü kaldırıp normal Windows'unkiyle bir dene bakalım. bazen hiç beklenmedik şeyler sebep oluyor böyle olaylara.
  • Ben dizüstünden oynuyordum ayarlar ve driverler ilgili bir şey bence sistemim dandik bir sistem fakat ne yapıp ettim driverleri hep güncel tuttum tozunu aldım ayaları performansa çektim +100 FPS oynuyorum ama tatmin edici değil tabi ki.
  • bilm-i yorum ve muratynn dediklerinizi yaptım bir değişiklik yok.Yabancı forumlarda ssd ile sorunu çözdüğün yazanlar var.SSD kullandığı hâlde bu problemi yaşayan kişilerde yorum atarsa ne denli bir bilgi olduğunu öğrenmiş olurum.
  • aynı sıkıntı bende de. donuyor sonra devam ediyor. bazen çok sıkıcı oluyor çıldırtıyor. çözüm bulursanız yazarsanız sevinirim. ben bir çözüm bulamadım çünkü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken hdd kapanma problemi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yüksek ayarlarda +100 FPS alıyorum ama bu takılma olayına anlam veremedim bir türlü.SSD alıcam gibi duruyor bu gidişle.Bu arada tekrardan hatırlatayım, FPS ile ilgili bir sorunum yok ekran birkaç saniye donup tekrardan devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: G700

Yüksek ayarlarda +100 FPS alıyorum ama bu takılma olayına anlam veremedim bir türlü.SSD alıcam gibi duruyor bu gidişle.Bu arada tekrardan hatırlatayım, FPS ile ilgili bir sorunum yok ekran birkaç saniye donup tekrardan devam ediyor.

Ara sıra banada oluyor toplam 15-20 saniye sürüyor 2sn donup 2sn normal oynatıyor. Çok seyrek olsada ara sıra canımı sıkmıyor değil.
  • Oyunu SSD kullanan bir arkadaşımın bilgisayarında denedim takılma olmadı sistemi bendekinden iyi.Ama şuan kullandığım sistemde kötü değil.Böyle bir sorunu sadece SSD yüzünden yapabilir mi?
  • Oyunu sadece C sürücüsünde oynayınız.Diğer yan HDD ler ile oynarsanız küçük donmalar meydana gelmektedir.SSD alıp sorunsuz bir oyun oynuyabilirsiniz.Mutlaka SSD alın.Sizin HDD den dolayı takılma oluyor.%100 sorunun bu.
  • 1. Gerçekten bilgisayarın temiz olduğundan emin ol format felan at
    2. Driverların güncel olduğundan emin ol
    3. Bunlar tamamsa muhtemelen ısınma kaynaklı bir sorundur , ekran kartı ve işlemcinin ısılarını kontrol et
  • quote:

Orijinalden alıntı: esasiolan

1. Gerçekten bilgisayarın temiz olduğundan emin ol format felan at
    3. Bunlar tamamsa muhtemelen ısınma kaynaklı bir sorundur , ekran kartı ve işlemcinin ısılarını kontrol et

1. Virüs taraması aklıma gelmedi değil, ESET smart security 7 kurup taratmayı düşünüyorum.Varsa eğer daha iyi bir antivirüs programı önerirsen sevinirim.Format atalı 1.5 ay falan oldu yanlış hatırlamıyorsam.
    2. Slim driver ve driver booster ile kontrol ettim, driverlar güncel.
    3. Pc boştayken 39-43 derece yükte 49-54 arası.
  • quote:

quote:

1. Virüs taraması aklıma gelmedi değil, ESET smart security 7 kurup taratmayı düşünüyorum.Varsa eğer daha iyi bir antivirüs programı önerirsen sevinirim.Format atalı 1.5 ay falan oldu yanlış hatırlamıyorsam.

Sıcaklık ve driver si siliyoruz öyleyse . Zaten antivirüs kurulu olmayan bir pc nin ortalama ömrü 2 ay en azından benim için öyle 2 ayda bir format atan biriyimdir antivirüs kullanmıyorum çünkü bazen gerekli dosyalarımıda silebiliyor , tercihim çok uzun sürmese gerek özellikle flash disk ile atarsan 10-15 dakika max. Eğer sorun rahatsız edici derecedeyse atıverin gitsin bence.

• quote:

quote:

quote:

Sıcaklık ve driver si siliyoruz öyleyse . Zaten antivirüs kurulu olmayan bir pc nin ortalama ömrü 2 ay en azından benim için öyle 2 ayda bir format atan biriyimdir antivirüs kullanmıyorum çünkü bazen gerekli dosyalarımıda silebiliyor , tercihim çok uzun sürmese gerek özellikle flash disk ile atarsan 10-15 dakika max. Eğer sorun rahatsız edici derecedeyse atıverin gitsin bence.

Önümüzdeki hafta sonu SSD'yi alma ihtimalim var, formatıda aldıktan sonra hallederim.Ama genede antivirüs kurup tarama yapmayı düşünüyorum önerilerin için teşekkürler.

• Hortlatıyorum ama sorununuz çözüldümü bende de var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.