Şimdi Ara

CS GO - silah seslerini kısmak/kapatmak nasıl?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
23.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sadece silah sesini kapatmak yada kısmak istiyorum?

• Yapay Zekanın Yanıtı

CS:GO'da Silah Seslerini Kısma/Kapatma

CS:GO Silah Sesi Kısma:

• Oyun içi ayarlar menüsünü aç.
    • Ses sekmesine git.
    • Silah Ses Seviyesi kaydırıcısını sola kaydır ve istediğin seviyeye ayarla.

CSGO Silah Sesi Kısma:

• Konsolu açmak için "~" tuşuna bas.
    • Aşağıdaki komutu gir:

snd_weaponvolume 0.2

• Bu komut, silah seslerini %20'ye düşürecektir. İstediğin seviyeyi ayarlamak için değeri değiştir.

CS:GO Mermi Sesi Kısma:

• Konsolu aç.
    • Aşağıdaki komutu gir:

snd_bullets 0.2

• Bu komut, mermi seslerini %20'ye düşürecektir.

CS:GO Headshot Sesi Kapatma:

• Konsolu aç.
    • Aşağıdaki komutu gir:

snd_headshot 0

• Bu komut, headshot seslerini devre dışı bırakacaktır.

CSGO Takım Arkadaşlarının Sesini Kısma:

• Konsolu aç.
    • Aşağıdaki komutu gir:

voice_scale 0.5

• Bu komut, takım arkadaşlarının seslerini %50'ye düşürecektir.

CS:GO Ses Kısma Kodu:

• Yukarıda listelenen tüm ses ayarlarını uygulamak için şu kodu konsola gir:

snd_weaponvolume 0.2 snd_bullets 0.2 snd_headshot 0 voice_scale 0.5

CS:GO Girince Mikrofon Kısılıyor:

• Bu sorun genellikle varsayılan ses kayıt cihazının mikrofon olmaması nedeniyle ortaya çıkar.
    • Oyun içi ayarlar menüsüne git.
    • Ses sekmesine tıkla.
    • Ses Giriş Cihazı seçeneğinden mikrofonunu seç.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yok diye biliyorum hocam. ses kasmak istiyorsan mecbur o kulak düşmanı silah seslerine de katlanmak zorundasın

varsa ben de öğrenmiş olurum
  • yok ben bunu çok araştırdım yok
  • Aslında var bi yöntemi ama çok uğraştırıcı. Yazması dahi. Uğraşırım diyorsan anlatayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WesterLandX -- 12 Temmuz 2015; 5:34:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskiden stopsound komutunu kullanabiliyordun. Örnek olarak 1.6 da train mapında uçak v.s. geçerdi, ben T ye stopsound bindlemiştim tek yaptığım şey o tip durumlarda T tuşuna basmaktı. cs:go da sanırım olmuyor sv_cheats 1 olması gerekiyor.
  • yeni konu açmıyım dedim bende takımımdaki diğer kişilerin mikrofon seslerini %50 azaltmak ıstıyorum nasıl yapabilirim bunu?
    (tamamen kapatmak değil)
  • quote:

Orijinalden alıntı: WesterLandX

Aslında var bi yöntemi ama çok uğraştırıcı. Yazması dahi. Uğraşırım diyorsan anlatayım.

uğraşırım seve seve.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konuyu hortlatmak gibi olacak ama google amcaya hellraisers dosia cfg yazıp çıkan dosyayı indirin cs go config klasörüne atıp oyundan açın silah sesleri kaplı oluyor.Profesyonel bir oyuncunun kullanıdğı oyun dosyalarıdır.
  • takımındaki mikrofon seslerini azaltmak için voice_scale 0-1 0la 1 arasında bi deger 0.3 yazabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a4tech1255

Konuyu hortlatmak gibi olacak ama google amcaya hellraisers dosia cfg yazıp çıkan dosyayı indirin cs go config klasörüne atıp oyundan açın silah sesleri kaplı oluyor.Profesyonel bir oyuncunun kullanıdğı oyun dosyalarıdır.

Full mu kapatıyor silah seslerini, öyleyse oda tehlikeli :D
  • Yok hocam full kapatmıyorda geçen deneyeyim dedim olmadı demek ki önceden ben bozmuşum ondan kapanmış :D
  • komple sesimi kapatıyor? sadece silah sesini kapatıyor?silah sesinimi kısıyor? deneyen varmı?
  • 1.6 da vardı galibabunun ayarı. 1.6 cfgsinde bir sürü ayar olunca onu da araya sıkıştırmışlardı.Fakat bunda hiç öyle birşey bulamadım.Kaç tane cfg denedim hala tık yok keleş sesi kulak bırakmıyor
  • Oyun içinden mümkün değil. Ancak seste oynamalar yapabilirsiniz meselaloudness equalization var. Alçak sesleri yükseltip güçlü sesleri kısıyo. Bu sayede kUlaklarınız rahat ediyo ama seslerin nereden geldşğini ne kadar uzakta olduğunu anlamanız zorlaşoyo mesela. Ayrıca bundan şikayet eden birsürü insan var 1.6da keleş sesi felan böyle sert değildi. Go da awp alınca kulaklık çıkarıyorum :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: greencraft

Oyun içinden mümkün değil. Ancak seste oynamalar yapabilirsiniz meselaloudness equalization var. Alçak sesleri yükseltip güçlü sesleri kısıyo. Bu sayede kUlaklarınız rahat ediyo ama seslerin nereden geldşğini ne kadar uzakta olduğunu anlamanız zorlaşoyo mesela. Ayrıca bundan şikayet eden birsürü insan var 1.6da keleş sesi felan böyle sert değildi. Go da awp alınca kulaklık çıkarıyorum :D

evet ya cs goda silah sesleri aşırı yüksek kendi silah sesimden ürküyorum bazen::)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.