Bildirim
cs go siyah ekran + this game requires steam hatası
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
oyun orjinal mi korsan mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: S,W,A,T
orjinal neden sordun ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sisoo -- 17 Ağustos 2014; 18:20:45 > -
bilen yokmu ???? -
quote:
Orijinalden alıntı: sisoo
quote:
orjinal neden sordun ?
verdiği hata oyunun steamsiz çalıştığını söylüyor orjinal olduğunu belirtmemişsiniz. oyunu steam üzerinden çalıştırdığınızda yine aynı hatayı veriyorsa steam üzerinden oyuna sağ tıklayıp özelliklerinden dosya bütünlüğünü doğrulayın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: sisoo
quote:
orjinal neden sordun ?
verdiği hata oyunun steamsiz çalıştığını söylüyor orjinal olduğunu belirtmemişsiniz. oyunu steam üzerinden çalıştırdığınızda yine aynı hatayı veriyorsa steam üzerinden oyuna sağ tıklayıp özelliklerinden dosya bütünlüğünü doğrulayın
sağ tıkladığımda özelliklerde dediğiniz şeyin nerde olduğunu bulamadım nasıl dosya bütünlüğünü doğruluyacağım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sisoo -- 17 Ağustos 2014; 18:28:57 >
-
yardım lütfen -
-
quote:
çok teşekkür ederim şimdi doğrulanmanın dolmasını bekliyorum inşallah işe yarar -
rica ederim eğer hala devam ederse hata steam ile iletişime geçin -
quote:
rica ederim eğer hala devam ederse hata steam ile iletişime geçin
hala devam ediyo :( mecburen steam ile iletişime geçeceğim.. yinede herşey için teşekkürler -
steam aç kapat duzelıyor googledan buldum burası geldi kimse cevap vermemiş bende yaşıyordum daha demin bu sorunu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X