Şimdi Ara

CS:GO VAC BAN YEDİM BU ŞEKİLDE KALDIRABİLİRMİYİM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler kardeşim bilip bilmeden hile açmış sinirlenip kendisi 14 yaşında ve onun sayesinde ban yedim öğrenci evindeyiz fazla paramız yok yeni hesaba göndermek istedim yeni hesapta topluluğa erişmem için $5.00 dolar istedi.. dediğim gibi sadece 20 tl vardı onuda oyuna harcadım
    şimdi ne yeni hesaba göderebiliyorum nede başka bir hesabım var acaba oyunu hesabımdan kaldırsam VAC ban gidermi ve tekrar alsam oyunu bansız bir şekilde oynarmıyım ? lütfen cevaplayabilirmisiniz birde şu yeni açtığım hesaba 5 dolar harcama yapmadım ama steamden herhangi bir şekilde gönderme şansım varmı ? lütfen cevap verin hotmailden felan cevap verenlere şimdiden Allah razı olsun iyi oyunlar iyi harcamalar

• Hep kardeştir zaten. Helal olsun Valve'ye acımıyor. Kaldıramazsın banı.
  • öğrenci evindeyiz ve 12tl miz yok :d sigara alkol takılırız arada okadar :d yani 400tl kredi var ama oda bitiyor internet faturası ttnet 65tl felan :d yinede biz bu hesabı açtıralım ya benim cs go oynamam gerek :d çünkü hileciler geliyor ve bende onlara hile açıyorum sadece :d

bana baya komik geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peroxide -- 2 Temmuz 2016; 2:44:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs go hile arttı mı?
    10 yıl önce açıldı
    PS HESABIM BAN YEDİ YARDIM
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.