Şimdi Ara

Cs:Go Vac Banı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu Konu ile ilgili pek çok konu açılmıştır diye tahmin ediyorum ama cs:go da yeni olduğum için sormak istediğim sorular var

Ben geçen sabah arkadaşım ile runked girmiştim arkadaşım biraz garipti öldüğü zaman bana kimin nerden geleceğini söylüyordu sürekli kafa çekiyordu başta birşey anlamamıştım çok iyi oynadığı için kafa çekiyor yerlerini biliyor sanmıştım ama bana maçın sonunda hile kullanıyorum dedi neyse benim pek hoşuma gitmesede runked kazanmamız önemli olduğu için kapat diyemedim ama bugün akşam benim hesabın vac banı yemiş olduğunu gördüm Arkadaşımın hesabı ban yedimi bilmiyorum İnternette araştırdığım kadarı ile duo girdiğin arkadaşın hile kullanmışsa sende vac banı yiyormuşsun Doğrumu bu Birde bu vac banı sanırsam sürersizmiş ama bazı yazılarda vac banı açıldığını söyleyenler oldu doğrumu bu Vac banı açılıyormu yoksa ona göre yeni hesap açıp onda satın alıcamda

• Arkadaşın hile açtıysa sen yemezsin

Ayrıca runked değil ranked..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

Arkadaşın hile açtıysa sen yemezsin

Ayrıca runked değil ranked..
    O zaman niye ben ban yedimki ha bunların dışında arkadaş bana hilesini gönderdi pc deydi ama hiç kullanmadım sadece bilgisayarda duruyor(şuanda bile) peki geri açılırmı bu vac banı yeni hesap açmama gerek varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cgrylmz30

O zaman niye ben ban yedimki ha bunların dışında arkadaş bana hilesini gönderdi pc deydi ama hiç kullanmadım sadece bilgisayarda duruyor(şuanda bile) peki geri açılırmı bu vac banı yeni hesap açmama gerek varmı ?

vac geri açılmaz ki bence sende hile kullandın. hileli dosyaları bilgisayardan silmeden yeni hesap açma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shellder25

quote:

vac geri açılmaz ki bence sende hile kullandın. hileli dosyaları bilgisayardan silmeden yeni hesap açma.

Alıntıları Göster

Yine bir arkadaş vakası. Ulan biri de delikanlı gibi ben açtım demiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Erkka

Yine bir arkadaş vakası. Ulan biri de delikanlı gibi ben açtım demiyor

Alıntıları Göster
    "arkadaşım"

• quote:

Orijinalden alıntı: berat0600

"arkadaşım"

Alıntıları Göster
    "bir arkadaş"
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs go sebepsiz oyunda atılma
    7 yıl önce açıldı
    cs go hile arttı mı?
    10 yıl önce açıldı
    Steam Cs:go
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir dost

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frier90

Bir dost
    my friend..
  • Hep arkadaş olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnowJon

Hep arkadaş olur
    yoldan geçen bir kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

yoldan geçen bir kardeş

Alıntıları Göster
    big brother
  • quote:

Bu Konu ile ilgili pek çok konu açılmıştır diye tahmin ediyorum ama cs:go da yeni olduğum için sormak istediğim sorular var

Ben geçen sabah arkadaşım ile runked girmiştim arkadaşım biraz garipti öldüğü zaman bana kimin nerden geleceğini söylüyordu sürekli kafa çekiyordu başta birşey anlamamıştım çok iyi oynadığı için kafa çekiyor yerlerini biliyor sanmıştım ama bana maçın sonunda hile kullanıyorum dedi neyse benim pek hoşuma gitmesede runked kazanmamız önemli olduğu için kapat diyemedim ama bugün akşam benim hesabın vac banı yemiş olduğunu gördüm Arkadaşımın hesabı ban yedimi bilmiyorum İnternette araştırdığım kadarı ile duo girdiğin arkadaşın hile kullanmışsa sende vac banı yiyormuşsun Doğrumu bu Birde bu vac banı sanırsam sürersizmiş ama bazı yazılarda vac banı açıldığını söyleyenler oldu doğrumu bu Vac banı açılıyormu yoksa ona göre yeni hesap açıp onda satın alıcamda

' arkadaşım , runked , arkadaşım biraz garipti , öldüğü zaman yer söylüyordu , sürekli kafa çekiyordu , bir şey anlamamıştım , çok iyi oynadığı için kafa çekiyor , yerlerini biliyor , sanmıştım '

Arkadaşın hile açtı diye sen vac yemezsin, sadece ranked winin silinir.

• Benimde kayinçom kullanıp banlanmis. Ara sıra onun hesabına girip dusuk rank maclari girerdim. Komik olurdu. Bikerede onunla girdiğim icin 1 macim gitti. Herkes arkadaş kurbanı olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Two Stroke

quote:

Bu Konu ile ilgili pek çok konu açılmıştır diye tahmin ediyorum ama cs:go da yeni olduğum için sormak istediğim sorular var

' arkadaşım , runked , arkadaşım biraz garipti , öldüğü zaman yer söylüyordu , sürekli kafa çekiyordu , bir şey anlamamıştım , çok iyi oynadığı için kafa çekiyor , yerlerini biliyor , sanmıştım '

Arkadaşın hile açtı diye sen vac yemezsin, sadece ranked winin silinir.
    r
    ru
    run
    runk
    runke
    runked
    runke
    runk
    run
    ru
    r

• quote:

Orijinalden alıntı: WaGNeRL0vE

r
    ru
    run
    runk
    runke
    runked
    runke
    runk
    run
    ru
    r

Alıntıları Göster
    arkadaşın sana yer söylediği için sende OW. ban yemişsindir. İyi olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaGNeRL0vE

r
    ru
    run
    runk
    runke
    runked
    runke
    runk
    run
    ru
    r

Alıntıları Göster
    arkadaşın sana yer söylediği için sende OW. ban yemişsindir. İyi olmuş
  • ne adamsiniz 2aydir wallhack kullanıyorum nova 4tum hileyle global oldum ne ow banı nede vac banı yedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: easypeasy

ne adamsiniz 2aydir wallhack kullanıyorum nova 4tum hileyle global oldum ne ow banı nede vac banı yedim

OO Global Reyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: bosweell

quote:

Orijinalden alıntı: easypeasy

ne adamsiniz 2aydir wallhack kullanıyorum nova 4tum hileyle global oldum ne ow banı nede vac banı yedim

OO Global Reyiz

Alıntıları Göster
    arkadaş bana gönderdi ama ben açmadım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.