Şimdi Ara

Cs go vb. oyun öneriniz ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün kendime arcade oyun alacağım. Aklımda cs go var önerir misiniz? Demosu hoşuma gitti bu tarz fps multiplayer olarak ne önerebilirsiniz?

Xbox aldım alalı oyunu kutusuyla alıp oynuyorum hiç dijital almadım. Uk hesabım var önceden puanla alınıyordu fakat şimdi pound olmuş. Bankamatik kartı ile alabilir miyim son olarak indirirken sorun çıkar mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• call of duty black ops 2 alabilirsin. gittigidiyorda 80 liraya satan var kutulu olarak. uk hesap yerine us hesabı kullan bu arada bence pound dolara göre daha pahalı :)

• Sağol dostum fakat arcade oyun alacağım zaten 9 pound görünüyor, amerika hesabında oyun 14 dolar arada 2-3 lira fark var onun için bölge değiştirmeyi tercih etmem.

Az önce Cs yi alayım dedim paypal ile "your purchase cannot be completed at this time" diyor. Kartı paypala tanıttım limitte var. Neden olmuyor? :s

• Konsol üzerinden hata aldıysan Xbox.com üzerinden dene. Orada da hata alırsan daha önceden PayPal üzerinden alışveriş yaptın mı konsol üzerinden bunu sorgulamak lazım. Eğer yapıpta hata alıyor isen 1-2 gün sonra tekrar dene derim. Açıkcası ben PayPal ile sorun yaşamıyorum ne konsol üzerinde ne de Xbox.com'da. Kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.