Şimdi Ara

CS:GO Yeni Oyun Motoru, Arayüz ve Operasyonu Duyurdu(DÜŞÜK FPS ALANLARA MÜJDE)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Thatsgamebro.com sitesinin haberine göre

CS:GO Geliştiricisi olan Valve, Source 2 motoru ile yeni operasyonu yazın getirecek.

Valve, CS:GO’yu Çin’de duyurdu ve artık oyunun resmi Çin sunucuları var. Yetkililerin bu konu hakkındaki sunumuna baktığımızda, Source 2 motoru ve yeni operasyon yazıları göze çarptı.
    Fotoğraftaki yazıyı çevirdiğimizde “Source 2 Motoru ve Panaromik Arayüz” ile “Bu yaz büyük bir aksiyon (operasyon?) geliyor” ifadelerini görüyoruz.

Source 2 Motoru oyunun şuan kullandığı motordan yeni olmasına karşın oynanışdaki verimliliği dahada arttırıyor kısaca fpsler yükselecek.!
    Oyunun Moturuyla birlikte fizikleri, arayüzü, modelleri değişecek aynı zamanda matchmaking(MM) serverlerininde 128 tick olacağı konusunda ciddi söylentiler dolaşıyor.

Aranızda bilenler vardır geçen yıl aynı güncelleme Dota 2'ye gelmişti Dota 2 de eski ve yeni oyun motorları arasındaki fps değişimleri şöyle oldu:

Görsellerdeki test edilen bilgisayarların donanım özellikleri ve görselleri aldığım video :https://www.youtube.com/watch?v=FQJQQMM9L28

Counter Strike: Global Offensive, bugün Çin sınırları içerisindeki çıkışını gerçekleştirdi ve bu çıkış için bir sunum gerçekleştirildi. Bu sunum sırasında ise Counter-Strike: Global Offensive oyununun Source 2 oyun motoruna geçeceği görüldü. Ocak 2017 tarihinde farklı bilgiler sızdırılmıştı ve bu bilgilere göre Valve, zaten oyunu yeni oyun motoruna taşıma işlemlerine başlamıştı. Görülen o ki, ekip sonunda bu işi bitirmeye yakın. Yani, sunumda görülen bilgilere göre Dota 2 – Reborn güncellemesi gibi, bahsi geçen oyun için de bir güncelleme gelebilir ve oyun, Source 2 oyun motoruna geçebilir.

Sizlerin de yukarıdaki görselden görebileceği gibi, Çince bir şekilde, “Source 2 oyun motoru ve Panoramic UI. Yeni büyük aksiyon, bu yaz.” yazılmış. Bu sunumda bahsedilen yeni büyük aksiyon ise büyük bir ihtimalle yeni bir operasyon. Uzun zamandır oyuna yeni bir operasyon gelmediğini göz önünde bulundurursak, bu yaz gelebilecek olan bir operasyon, oldukça muhtemel. Hatta biz, yeni operasyon ile Source 2 desteğinin geleceğini düşünüyoruz. Tabii tüm bunların üstüne, bazı oyuncular, oyunun üzerinde bir araştırma yaptı ve yaz aylarında gelmesi beklenen o operasyon ile oyuna gelecek olan haritaların hepsini sızdırdı.

cs_agency
    de_austria
    de_thrill
    de_shipped
    de_blackgold
    cs_insertion
    de_lite

Diğer Kaynaklar:

Thatsgamebro

Merlin'in Kazanı

Shiftdelete

Leadergamer

Bakalım Valve yöneticileri bu yıl Counter Strike Global Offensive'nin yılı olacak diyorlardı şimdiden duyurdukları şeyler iştah kabartıyor umarım bu oyunu kökünden değiştircek güncellemeler oyunun oynanış zevkini kaçırıp oyuncuları oyundan soğutmaz. Son yıllarda yayınladıkları saçma sapan güncellemelerini telafi etmeleri dileğiyle iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aluleas -- 14 Nisan 2017; 14:25:57 >

• Ciddi bir güncelleme gelmesi lazım. Oyun çıktığında bok gibi bilgisayarla aldığım fpsyi şimdi i5 2500k ve gtx1050ti ile alamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya

Ciddi bir güncelleme gelmesi lazım. Oyun çıktığında bok gibi bilgisayarla aldığım fpsyi şimdi i5 2500k ve gtx1050ti ile alamıyorum.

Oyun kendini geliştiriyor. İlk çıktığı videoları izle ve incele daha sonra oyuna gir son halini incele çok fazla şey eklendi ve değişti her açıdan ama oyunun bazı büyük buglarının giderilmesine bu oyun motoru artık yetemiyordu bence. Değişimin kararı ve zamanı tam yerinde dust 2 de bu güncellemeyle birlikte gelecek bana kalırsa. Fps konusundada 30-40 fps alanların 130-150 fps alacağını sanmıyorum 30 40 fps artışı ya olur ya olmaz ortalama konudaki görsellere yakın bir artış olur bence ama verimlilik artacak orası kesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aluleas -- 14 Nisan 2017; 14:36:59 >
  • VALVE FIX HACK.
  • aluleas kullanıcısına yanıt
    ilk çıktığında daha güzeldi oyun
  • quote:

ilk çıktığında daha güzeldi oyun

İlk çıktığında güzel değil zevkliydi. Şuan güzel ama zevkli değil oyun. Ne olursa olsun csgo'nun şuan piyasada rakibi yok mmofps türünde. Üretici firmanın uzun ömürlü desteği, oyun kalitesi, oyuncu sayısı ve oynanışıyla. Varsa söyleyin bizde oynayalım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aluleas -- 14 Nisan 2017; 15:6:42 >
  • bu source 2 dediğiniz ne oluyor ki . neden fps artışı falan yaşıyoruz ? source 1-2 geçişleri kolaysa ki ne olduğunu bilmiyorum başta dediğim gibi, neden source 2 olarak çıkmadı cs ?
  • O değilde grafikler dahada güzelleşicek sonuçta daha üst bir grafik motoru olmasına rağmen nasıl oluyorda fps ler daha çok artış gösteriyor tam tersi olması gerekmez mi mantıken.

Birde bu test kapalı test falan mı yok mu hiç sızdırılmış görüntü falan insan merak ediyor yav

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

O değilde grafikler dahada güzelleşicek sonuçta daha üst bir grafik motoru olmasına rağmen nasıl oluyorda fps ler daha çok artış gösteriyor tam tersi olması gerekmez mi mantıken.

Birde bu test kapalı test falan mı yok mu hiç sızdırılmış görüntü falan insan merak ediyor yav

Ayni grafik motoru guncellemesi dota 2 ye de geldi testler ordan alındı. Dota 2'de source 1 den 2 ye geçti. Ben sadece aklımızda yaklaşık tahminler bulunsun diye koydum. Csgodada buna yaklasik artislar olacak

Edit: Grafik motoru nekadar kaliteliyse grafikler nekadar yukselirde yukselsin fps dusmez tamamen grafik motorunun kalitesine bağlı olay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aluleas -- 15 Nisan 2017; 11:55:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fireindahole

bu source 2 dediğiniz ne oluyor ki . neden fps artışı falan yaşıyoruz ? source 1-2 geçişleri kolaysa ki ne olduğunu bilmiyorum başta dediğim gibi, neden source 2 olarak çıkmadı cs ?

Source 2 motoru. sanirim csgo yayinlandiktan sonra valve tarafindan uretilen bir oyun motoru wikipediadan ayrintili sekilde bakabilirsin. Dota 2,CS:GO,HalfLife 2 ve CS:Source oyunlari source 1 motorlariyla yayinlandi. Valve source 2 motorunu gelistirince dogal olarak 1'e gore daha kaliteli,gelistirilebilir,donanim bakimindan gereksinimleri biraz daha esneyen bir motor oldu ve en son yayinladiklari oyunlari bu motora gecirmeye karar verdiler. Dota 2 ve halflife 2 gecen sene bu motora gecti csgoda bu sene gecicek. Basta dedigim gibi googlede motorla alakali daha fazla sey bulabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aluleas -- 15 Nisan 2017; 12:2:59 >
  • duzgun guvenilir bir yabanci kaynak verebilecek var mi

• Hele bi güncellesinlerde bakarız.. eski zevki vermeyeceği aşikar.

• https://www.youtube.com/watch?v=jsrpnkMnOag

oyunun ana menüsü falan değişecek bu videoda oyun için görüntüler mevcut
  • 600fps alanlar ne kadar alacak
  • quote:

Ciddi bir güncelleme gelmesi lazım. Oyun çıktığında bok gibi bilgisayarla aldığım fpsyi şimdi i5 2500k ve gtx1050ti ile alamıyorum.

Steam bununla ilgili istatistik yayınlamıştı, oyuncularının işlemci ortalaması i3, zaten yarı yarıya hala çift çekirdekli işlemci kullanan oyuncular var, kendi kitlesini bilip ona göre hareket etmeli.
  • Oyunun son zamanlarda epey cılkı çıkmıştı isabet bir karar olur özellikle bazı bugların kapatılması ve şu hile sonunu ivedi bir şekilde çözümlenmesi gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f0rest

duzgun guvenilir bir yabanci kaynak verebilecek var mi

Yabancı kaynaklar var araştırırsan ancak güvenilirlikten çıktı olay zaten direk valve duyurdu kesin gelecek güncelleme bu yıl içerisinde. Ancak dediğim gibi araştırırsan bir ton yabancı kaynakta bulabilirsin
  • aluleas kullanıcısına yanıt
    bir ton kaynak istemiyorum. güvenilir bir kaynak istiyorum. valve nereden duyurdu mesela resmi bir kaynak var mı?
    hltvde neden haber yapılmadı acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ø kullanıcısına yanıt
    Ya yok fazla birşey istemiyorum 144 hz monitörüm var 144 fps alamıyorum. stabil 170-180 fps versin yeter bana.
  • quote:

Ya yok fazla birşey istemiyorum 144 hz monitörüm var 144 fps alamıyorum. stabil 170-180 fps versin yeter bana.

umarım yeni oyun motoruyla olur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.