ya ben cs 1.6 oynuorm tam adamla karsı karsıyayım masaustune iniyor olunce flnda olyor arkada bisey acık diil herhangi biseyede basmıorm bi yardım edinn
ya 2 saat oldu cevap gelmedi cevap verin yaa
aynı sorun bendede oluyor kardeşim internetteki reklamlar yüzünden onları iptal etmek için bi program mevcut bende arıyorum ama bulamıyorum
Belki o saçma sapan kodlarla dolu CFG'lerindendir. Ne dersin?
Üst konudaki linklerden tertemiz bi CS kurup fazla kurcamalazsan sorunsuz oynarsın.
umit abi 10000 cevabin olmus. gorunce hemen yazayimd edim.
10.000 klubune girdi
no hayır siz hile iceriyo deince geri sildim cfg yi yenisini yaptım RemagX in editledigi programdan birde ping dusurme programını ekledim asla hile yapmam
Öncelikle üst üste mesaj yazmayı bi bırak artık. Bişey ekliyceksen mesajını düzenleyip ekle altına.
Ayrıca, CSyi sorunsuz eski haline getirmenin tek yolu yeniden kurmaktır. Link verdim, bi zahmet girin indirin.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
bende masaüstüne atıyordu antivirüsü kapattım (kaspersky) girdi.
bence bunun antivirüsle ya da cs programı ile alakası yok, denedim. mesela bu yazıyı yazarken de oldu şimdi windows'un işgüzarlığı olsa gerek. her zaman yapmıyor ama bazen oluyor işte şimdi biraz uğraşacağım bu mevzuyla
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme