Bildirim
CS Ping Sorunu Yardım pls...
Mioji Mio X10SM 1200W Taşınabilir Ütü Buharlı Kırışık Giderici - Mavi : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DG5W1RZY
7 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
bendede 3 ay boyunca 100 ün altına inmiyordu nedeni tt çalışma yapıyormuş.bence pc yi bi taratmalısın veya bi format at sonra durum aynıysa tt yi ara. -
tt de değilim tellcom die bi int şirketi var oraya üyeyim 1024 bağlantı kullanıyorum tek başıma.2 gündür böyle 100 altına iniyor 15dk kullanıyorum sonra ping 600 700 felan oluyor oyundan atıyor.Format atmayıda denedim fakat olmuyor.Oyunda bi sorun olabilirmi acaba. -
quote:
Orjinalden alıntı: KEANUREEVES1
tt de değilim tellcom die bi int şirketi var oraya üyeyim 1024 bağlantı kullanıyorum tek başıma.2 gündür böyle 100 altına iniyor 15dk kullanıyorum sonra ping 600 700 felan oluyor oyundan atıyor.Format atmayıda denedim fakat olmuyor.Oyunda bi sorun olabilirmi acaba.
oyunda olacagını sanmam çünkü kuzenimdede aynı sorun var format attı csyi sildi yükledi yine aynı dwm ediyo -
Serverden Kaynaklanıyor Olabilir mi ? -
önce bir pcni virüs taramasından geçir
modemin kablosuz uyumluysa şifresizse şifre koy , şifresini değiştir
yakınlardaki kişilere sor internette belki yerel bir sorun vardır.
şimdilik aklıma bunlar geldi -
tsk virüs taraması yaptırmamıştım onuda bi deneyim ama sanmıyorum olacağını yinede... -
kablolara dikkat et bükülmüş veya kırılmış varsa kesilir ve yavaşlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X