Bildirim
CS:S SUNUCULARIMIZA HERKESİ BEKLERİZ
Vileda Supermocio Temizlik Seti, Tüm Yüzeyler için, Kırmızı : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B0007VHC1W
8 ay önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ya hiç mi non-steam türk source server'ı yok..bıktım yabancıları tokatlamaktan -
işte türkiyenin en iyi serveri herkese tavsiye ederim ne lag ne ping war herkes gelsin arkadaşlar
Nick SAS css de arkadaşlar -
Arkadaşlar Server imiz
public
mach
fun server Olarak 3 tanedir
public 32 kıısılık olup
lagsız bı serverdır
ınternet baglantısı turkıye sartlarına gore oldukce ıyı lagsız huzurlu guvenilir
serverdir
Herkezi bekleriz
Yakında Sıtemızde Online Olucak orayada Bekleriz
Yazan : Skinny
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamX -- 8 Mayıs 2006; 10:34:27 > -
Arkadaşlar galiba Source yüklediğim zaman hemen sizin servera gelecem... Hayırlı olsun... Kısmet olursa gelecem... -
BEN TAM BILMIYORUM BU SERVER OLAYLARINI BIRI BANA YARDIMCI OLABILIR MI NASIL OYNAYACAGIM HAKKINDA -
HayırLı oLSun -
beyler üstünden cok uzun zaman gectı ama bı aklıma gel di
su online gaming server :sanane ye ne olmustu yaw da kapandımı neyse?? -
ip ler için cok tskr bide server lara girebilmek ve oynayabilmek için cd: cheating death yuklemek sart mı?? -
Hayır cd gerekmiyor. Sadece orjinal steam lazım onu da belirtelim... Gerçekten güzel sunucular. Tavsiye ederim... -
emeğe saygı sağol çok işime yaradı... -
ya abi counter da server ıp sini nereye yazıp oynıcaz ? -
quote:
Orjinalden alıntı: siber1970
ya abi counter da server ıp sini nereye yazıp oynıcaz ?
find server/add server -
Bende Counterin korsanı yüklü ama hiçbir servera giremiyorum yardımcı olurmusunuz nasıl girip oyunu oynayabilirim ???
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X