Şimdi Ara

CS SERVER DA BAN YEDİM YARDIM ?? :((

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM EDİN CS3.SENOYNA.NET ZOMBİE SERVERINDA BAN YEDİM BANI NASIL KALDIRACAM LÜTFEN YARDIM ACİLLL :(((((((((

• Modemini resle başka yolu yok.
  • Modem resle gel uzulmene gerek yok ben binlerce defa ban yedim :D
  • Abi sene 2011 hala Cs oynayan adamlar var ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valientee

Abi sene 2011 hala Cs oynayan adamlar var ya.

niye yedinki !
  • cs oynamıyalim da ne oynuyalım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fireboy62

cs oynamıyalim da ne oynuyalım?

Ne demek ne oynayalım arkadaşım yapma ya piyasada çok güzel Mmofps oyunları var illa FPS oynıcam diyosanız onları bir deneyin en azından , Cs den çok daha fazla zevk alıcağınıza garanti veririm.
    Yani bir önceki mesajım şaka maksatlıydı yoksa beni ilgilendirmez kimin ne oynadığı fakat amaçsız bir oyunla vakit öldürmek bana gereksiz geliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Abi sene 2011 hala Cs oynayan adamlar var ya.

beğenemedin mi
  • valiente istersen sene 2021 olsun onlıne oyun zevki başkadır ;)) bu arada cs oynayan bir iki kişi değil bu arada binlerce kişi var serverların çoğu da dolu...

konuyla ilgilendiğiniz için teşekkür arkadaşlar..
  • Jakara ya katılıyorum Couter Strike bir Efsanedir
  • quote:

Jakara ya katılıyorum Couter Strike bir Efsanedir

Ya bende kaç sene boyunca Cs oynadım efsane olduğunu kimse inkar zaten edemez de biraz yenilikçi olmamız lazım diye düşünüyorum.
  • yeni oyuna gerek yok
  • Aynen Fireboy cs ye devam :))
  • quote:

quote:

cs oynamıyalim da ne oynuyalım?

Ne demek ne oynayalım arkadaşım yapma ya piyasada çok güzel Mmofps oyunları var illa FPS oynıcam diyosanız onları bir deneyin en azından , Cs den çok daha fazla zevk alıcağınıza garanti veririm.
    Yani bir önceki mesajım şaka maksatlıydı yoksa beni ilgilendirmez kimin ne oynadığı fakat amaçsız bir oyunla vakit öldürmek bana gereksiz geliyor.

Amacsız mı ? Sen En Sevdigin Oyundan Ne Kadar zevk Alıyorsan Ben ve arkadaslarda bu oyundan o kadar zevk alıyouz.

• başka sw mi kalmadı.onlar seni istemiyosa sende onları isteme.okadar uğraşacan modem resliyecen girecen adamın seni banlaması 5 sn sürecek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.