Şimdi Ara

CSB yazmayi denedim begenirseniz devamini getiririm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Saat gece 4.35 yer new orleans amerika. John kolundaki saate baktı hafiften dudağı büzüldü ve kendi kendine "25 dakika daha dayan" dedi polis memuru olmayı kendi istemişti ama bu işin gece vardiyasi kısmından nefret ediyordu.Birden karakoldaki amir heyecanla telsizden "devriyede olan herkes derhal şehir merkezine gelsin sanırım kıyameti yasiyoruz" diyince john arabasını çalıştırdı ve sirenini çalarak şehir merkezine dogru gitmeye başladı.amblanslar,ordu araçlari,polisler ve itfaiye de merkeze dogru gidiyordu kendi kendine düşündü "tanrım neler oluyor" şehir merkezine ulaştığında şok olmuştu.bir çeşit alev yanıyordu ama kırmızı değildi rengi mordu yerlerde komurlesmis insan kalıntıları vardı alev binalarada sıçramış apartanlari küle çeviriyordu.itfaiyeciler neyapacaklarini şaşırmislardi ambulanslarda yeteri kadar yaralı tasiyamadigindan şanssız olan yaralılar yerde yardım çığlıklari atarak ölmeyi bekliyorlardı evet amir haklıydı kıyamet yaşanıyordu belkide ama sadece burada değildi dünyada ki bütün büyük kentlerde aynı olay yaşanıyordu kimse neler olduğuna anlam verememisti. YER:bilinmiyor saat:sabah 5.40. Malikane benzeri biryerde bir grup insan toplantı yapar gibi bekliyordu bikac dakika sonra genç bir adam içeri girdi ve "başkanim dogru bildiniz siyah napalm önüne gelen herseyi yakıyor" masanın en ucunda oturan adam "bizde bunun olmasını istiyorduk değilmi" diyince ufak bir gülüşme yaşandı ve ardından genç adam "amerika şimdiden suçu çine attı" diyince başkan yani masanın ucundaki adam "şimdi sadece bekliyecegiz ve dünya yeniden sekillenmeye başlayacak dedi güldu". Açık uçlu bitirdim şimdilik tepkiniz ne olur bilmiyorum çünkü tepkiniz ne olur bilmiyorum eger devam etmemi isterseniz devamını getiririm lütfen yorumlarinizi eksik etmeyin yazım hatalari olabilir mobilden yazıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• beğenmedik
  • kardeş boğunu yiyem birdaha yazma
  • Peki zombiden farklı bişey yaziyim dedim olmadi

• quote:

Orijinalden alıntı: Luis Figo

Çok güldüm eğlendim, mükemmel bir şekilde yaratıcı yazmışsın.Bence zirvede bırakıp bir daha yazmamalısın

Hocam dalga geçmeyin la

• Roman yaz dememedik
  • Okurken adeta yandım.Okumayın sizde benim gibi yanmayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.