Şimdi Ara

CSGO EN İYİ RATE AYARLARI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Csgo Oyuncusuyum rütbem Guzide usta muhafız fakat hala kafamda soru işareti var rate ayarlarıyla ilgili kendime uygun rate ayarını bulamadım sizce en iyi rate ayarı hangisidir cl_cmdrate 64 cl_updaterate 64 rate 80000 cl_interp_ratio 2 cl_interp 0 mı yoksa rate 128000 cl_cmdrate 128 cl_updaterate 128 cl_interp 0 cl_interp_ratio 1 mi daha iyidir şimdiden teşekkürler maç atıcak arkadaşlarım pm atsın.

• Yapay Zekanın Yanıtı

CS:GO En İyi Rate Ayarları

CS:GO'da rate ayarları, oyun sunucusuyla olan iletişim sıklığını ve miktarını belirler. Doğru rate ayarlarını kullanmak, gecikmeyi azaltabilir ve oyun deneyiminizi iyileştirebilir.

Rate Ayarlarının Anlamı:

• cl_updaterate: Oyun istemcisinin saniyede sunucuya gönderdiği güncelleme sayısı.
    • cl_cmdrate: Oyun istemcisinin saniyede sunucuya gönderdiği komut sayısı.
    • rate: Sunucunun saniyede oyun istemcisine gönderdiği veri miktarı (bayt cinsinden).

En İyi Rate Ayarları:

Genel olarak, aşağıdaki rate ayarlarının çoğu oyuncu için iyi sonuçlar verdiği gözlemlenmiştir:

• cl_updaterate 128: Oyun sunucusuyla hızlı iletişim için yüksek bir güncelleme hızı sağlar.
    • cl_cmdrate 128: Oyun istemcinizin sunucuya saniyede gönderebileceği komut sayısını sınırlar, bu da gecikmeyi azaltabilir.
    • rate 786432: Sunucudan alınan veri miktarını sınırlar ve düşük bant genişliği olanlar için yararlı olabilir.

Optimum Ayarları Belirleme:

En iyi rate ayarları, internet bağlantınıza ve oynadığınız sunucunun konumuna bağlı olarak değişebilir. Aşağıdaki adımları izleyerek optimum ayarları belirleyebilirsiniz:

1. Ping'inizi Kontrol Edin: Oyun sunucusuna ping atın ve ortalama ping sürenizi belirleyin.
    2. Yüksek Bir cl_updaterate Ayarlayın: Ping sürenizin yarısından daha düşük olmayan bir cl_updaterate değeri ayarlayın.
    3. cl_cmdrate'i Aynı Değere Ayarlayın: cl_cmdrate'i cl_updaterate ile aynı değere ayarlayın.
    4. Rate'i Ayarlayın: Düşük bant genişliğine sahipseniz, rate'i 786432 veya daha düşük bir değere ayarlayın.

Ek İpuçları:

• Rate ayarlarını yapmadan önce CS:GO'yu kapatın ve yeniden başlatın.
    • Ayarları yaptıktan sonra birkaç maç oynayarak değişikliklerin etkisini test edin.
    • Oyun deneyiminizde herhangi bir gecikme veya dengesizlik fark ederseniz, ayarları daha da ayarlayın.

Doğru rate ayarlarını kullanarak CS:GO oyun deneyiminizi optimize edebilir ve gecikmeyi en aza indirebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bunların bir etkisi varmı ben göremedim orijinale çevirdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neyi değiştiriyor bu komutlar?
  • ben 128 ayarlıyorum hepsini. yoksa oynayamiyorum içime kurt düşüyor. piskolojik heralde :)
  • eskiden beri hep default kullanırım bunların bi etkisi oluyor mu gerçekten?

Sen mesela uprate'i istediğin kadar 128 yaz oynadığımız serverlar zaten 64lük serverlar.
  • istediğin kadar ayarla, config dosyası server sided olduğu için değişmiyor.

• oyun otomatik ayarlıyor diye biliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Entropi Canavarı kullanıcısına yanıt
    Çakma 128lerde faydası oluyor 128 olanların. Default ayarlarda biraz dengesiz oluyor değerler.
  • arkadaşlar cevaplarıniziçin teşekkürler fakat ünlü oyuncuların configlerinde 128 ayarlı rateler hiç bi swdede degişmiyor ben bunu anlamadım fakat yinede defautl rate ayarlarıyla oynuyorum

• Aslında rate ayarları kullanılan bilgisayara göre ayarlanmalıdır, örnek vermek gerekirse benim makinam saglamdır, sizin değil ve benimki saglam degildir sizin ki saglamdır farklı sonuçlar alabilirsiniz...

yine de CSGO Rate Ayarları başlıklı şu siteden dogru ayarları bulabilirsiniz.

kaynak ; https://www.ufukblog.com/csgo-rate-ayarlari/

CSGO EN İYİ RATE AYARLARI

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.