Herkese iyi forumlar. 1 veya 1 buçuk aydır CSGO.exe çalışmayı durdurdu hatası alıyorum. Faceit veya Rekabetçi oynarken 2-3 kere olduğu oluyor. Denemediğim hiçbirşey kalmadı diyebilirim. CS yi veya Steami silip tekrardan yüklemenin bir çözüm olduguna inanmıyorum açıkcası. Steam den hergün dosyaları doğruluyorum ama nafile. Ne yapsamda bu aptal sorundan kurtulamadım. Çakışan uygulama vardır belki diye ekran renkleriyle oynayan programımı dahi kapattım fakat olmuyor. Bilgisayarım ısınıyor diye atıyor olabilir diye düşündüm fakat exe hatası vermesi sıcaklıkla alakalı olamaz. Harddiskim 10 yıllık fakat pc 1 yıllık. Harddiskimde pek yer yok belki sorun budur ama eski bilgisayarım şuanki bilgisayarımın belkide 20 kat daha kötüsüydü ve onda 1 kere bile böyle yapmıyordu. Bu sorunu daha önce yaşamış tecrübe etmiş ve çözümünü bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.
PC : AMD FX8100 16 çekirdek ( böyle bişeydi ) Anakart : M5 A97 Evo R2.0 Ram : 16 GB Ekran kartı : Nvidia GeForce GTX650 Ti Boost
Steami silip yüklemenin çözüm olduğuna inanmıyorsan senin için önerebileceğimiz herhangi bi çözüm olamaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Urbanears
Steami silip yüklemenin çözüm olduğuna inanmıyorsan senin için önerebileceğimiz herhangi bi çözüm olamaz.
haklısın belki de ama 1 ay önce normal çalışan oyun neden bu hatayı veriyor olabilir ki ? yani steam aynı steam sonuçta hocam.
Beyler Bende de Aynı Sorun Var Ama Benim Cfg Dosyamda Video Ve Confing Dosyaları Yok. Doğrulama ;Yaptığım Zamanda Eksik Dosya Bulmuyor 2-3 kere Silip Yeniden Yükledim Ama Bir Türlü Olmadı Çözümünü Bilen Acil Ulaşsın Lütfen