Bildirim
Csgo için klavye
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: GGbeyler
Önerebilirmisiniz bütçem sınırsız en iyisini almak istiyorum almışkende şöyle ünlü oyuncuların kullandığı ünlü bir klavye önerirseniz sevinirim.
Razer blackwidow chroma kullanıyorum tavsiye ederim. Tabi ki mekanik klavye sesinden hoşlanıyor musunuz öncelikle kendinize bunu sormalısınız.. -
blackwidow 2013ten 6gv2 ye geçtim tavsiye ederim -
quote:
Orijinalden alıntı: tabada
quote:
Önerebilirmisiniz bütçem sınırsız en iyisini almak istiyorum almışkende şöyle ünlü oyuncuların kullandığı ünlü bir klavye önerirseniz sevinirim.
Razer blackwidow chroma kullanıyorum tavsiye ederim. Tabi ki mekanik klavye sesinden hoşlanıyor musunuz öncelikle kendinize bunu sormalısınız..
Afedersiniz ama Tuşları Çin malı ayrıca plastik yığını bir klavye. Ben kesinlikle önermem. Bilek desteği bile koymamışlar klavyeye.
Bu önerdiklerimden birisini rahatlıkla alabilirsin. Bütçe sıkıntı değilse şiddetle Corsair öneririm.
http://www.amazon.com/Logitech-Mechanical-Keyboard-Tactile-High-Speed/dp/B009C98NPY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1433879858&sr=8-1&keywords=g710
http://www.amazon.com/Corsair-Gaming-Mechanical-Keyboard-CH-9000068-NA/dp/B00N2ROO2S/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1433879879&sr=8-2&keywords=corsair+mechanical+keyboard
http://www.amazon.com/Logitech-G510s-Gaming-Keyboard-Screen/dp/B00BCEK2LU/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1433879964&sr=8-1&keywords=g510
-
bu oyunda klavye değil mouse önemli. -
Corsair klavyede en iyisi gidipte razeria para vermeyin sakınnnnn
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
SS apex raw dememiş kimse,ben diyorum -
Kesinlikle kırmızı switchli bi mekanik klavye al. Önerim cm storm quickfire serisinden ihtiyaçlarına göre herhangi biri. İkinci elle ilgilenirsen elimde 0ından farksız cm storm quickfire tk kırmızı switchli var pm atabilirsin. -
eğer para sorun değil ve biraz uğraşır türkiyeye teslimat yapanını bulurum diyosan kesinlikle öneririm
http://www.amazon.com/gp/product/B00N2ROO2S/ref=as_li_tl?ie=UTF8&camp=1789&creative=390957&creativeASIN=B00N2ROO2S&linkCode=as2&linkId=HNCRXIMEMMQTJG6T -
Şu mekanik klavyelerle nasıl oynuyosunuz arkadaş tıkır tıkır tıkır araları açık sert ve tek tek basmanız lazım.Laptop klavyesi gibi yuuşak olacak klavye dediğin on parmak hızlı hızlı yazabilesin -
Şu anda G510s kullanıyorum cidden çok güzel hem göze hoş hemde klavye özellikleri bakımından çoğu klavyeden daha geniş. Önümdeki ekrandan bahsetmiyorum bile gerekli programları yüklediğin anda ikinci bir bilgisayarın varmış gibi oluyor.
Ama kesinlikle ve kesinlikle alabiliyorsan g710+ tercihimdir. Hem mekanik hem göze hoş geliyor hemde macro yerleri ele çok uyumlu. -
quote:
Orijinalden alıntı: ArchloweKilled
quote:
Orijinalden alıntı: tabada
quote:
Razer blackwidow chroma kullanıyorum tavsiye ederim. Tabi ki mekanik klavye sesinden hoşlanıyor musunuz öncelikle kendinize bunu sormalısınız..
Afedersiniz ama Tuşları Çin malı ayrıca plastik yığını bir klavye. Ben kesinlikle önermem. Bilek desteği bile koymamışlar klavyeye.
Bu önerdiklerimden birisini rahatlıkla alabilirsin. Bütçe sıkıntı değilse şiddetle Corsair öneririm.
http://www.amazon.com/Logitech-Mechanical-Keyboard-Tactile-High-Speed/dp/B009C98NPY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1433879858&sr=8-1&keywords=g710
http://www.amazon.com/Corsair-Gaming-Mechanical-Keyboard-CH-9000068-NA/dp/B00N2ROO2S/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1433879879&sr=8-2&keywords=corsair+mechanical+keyboard
http://www.amazon.com/Logitech-G510s-Gaming-Keyboard-Screen/dp/B00BCEK2LU/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1433879964&sr=8-1&keywords=g510
Klavyede bilek desteği kullanmıyorum, oyunlarda performans isteyen ve hızlı klavye kullanan herhangi bir kişi de bilek desteği kullanmaz. Bilek desteği ofis ortamları için uygundur veya MMO oyunlarını tercih edenler için. Eski klavyem g19du bilek desteği olmasına rağmen sayılıdır kullandığım.
Çin malı demişsin orda koptum hocam :D Cherry Alman firması olabilir ancak ürünleri Güney Kore ve Çin'de üretiliyor. Buraya gelip kulaktan dolma bilgilerle ahkam kesmeyin lütfen. Çalıştığım şirkette Cherry ile ithalat yapıyorum, kimin ne söylediğine bakmayın ;) Piyasada ki tüm fabrikaların ya Güney Korede yada Çin'de üretim tesisi vardır ki diyelim hadi yok, neredeyse %90 parçaları Çin'den alınır. Ayrıca piyasada bulabileceğiniz en iyi ve kaliteli malzemeleri de Çin'den alabilirsiniz en kötülerinide. Yani adamlar ne kadar para veriyorsanız o kadar kalite veriyorlar.
Bende Corsairla Razer arasında kaldım alacaksan kesinlikle ikisinden birisini almanı tavsiye ederim. Logitech güzel ürünler yapıyor fakat tuş takımı olarak diğerlerinden çok geride kaldı. Tercih edilebilecek tek ürünü Orion'du sanırım emin değilim.
Ancak dediğim gibi Razer ilk tercihin olsun, fakat Corsair'da değerlendirilebilir. Burada karar sana kalmış, aralarında ki tek fark tuşları arasında ki boşluk ve yükseklik farkı. Ben bu nedenle Razer aldım.
-
Tamam tek birsey sorcam razer'ın plastiği parmak izi bırakıyor mu bırakmıyor mu? Valla elimi yıkamadan başına geçemiyordum.
Ayrıca bilek desteği oyundan oyuna değiştiği gibi, kişiden kişiyede değişir, siz koyun arkadaşım isteyen kullanir. O kadar para ödüyoruz.
@Muhendis Murat, hocamda musaitse razer ve corsair'in farkini yazar buraya.
Kullanan kullanır konusunda desteklerim o konuda haklısın, ancak büyük bir eksiklik olarak görmüyorum. Parmak izi bırakma konusu bambaşka bir konu, ellerinle alakalı :D Bir ton arkadaşım var iphone ekranında benim parmak izim çıkarken onlarınki çıkmıyor (neden iphone diyen arkadaşlar olacaktır, 6da farklı bir madde var ekran üzerinde çok zor iz kalması). Logitechte de parmak izim kalıyor, razerde de.. corsair sadece arkadaşımda deneme fırsatım oldu ısınamadım yüksek ve çok ayrık geliyor tuşları, parmak izim onda da çıkıyor :D Dediğim gibi takıldığın tek nokta buysa çok önemli bir konu değil hocam. -
seri katil filanmısın reyiz, parmak izi filan -
quote:
Orijinalden alıntı: sAssaren
seri katil filanmısın reyiz, parmak izi filan
Oyunda hepimiz katiliz aslinda
quote:
Orijinalden alıntı: ArchloweKilled
Tamam tek birsey sorcam razer'ın plastiği parmak izi bırakıyor mu bırakmıyor mu? Valla elimi yıkamadan başına geçemiyordum.
Ayrıca bilek desteği oyundan oyuna değiştiği gibi, kişiden kişiyede değişir, siz koyun arkadaşım isteyen kullanir. O kadar para ödüyoruz.
@Muhendis Murat, hocamda musaitse razer ve corsair'in farkini yazar buraya.
Razerde parmak izi kalıyor evet.
Corsairin bilekliğini kullanmayanlar boşa yazmasınlar, o kadar konuşuyorum ben, başka söze gerek yok.
Bunlardan önce malzeme kalitesi açısından da dağlar var zaten Corsair > Razer. -
1 2 ay önce 6GV2 aldım çok rahat ve memnunum tavsiye ederim -
Klavye gereksiz. Kulaklık ve mouse var ise olay tamamdır. -
Herkes başka bişi önermiş arkadaş nediyimki yani
Benzer içerikler
- faceit arkadaş ekleme
- cs 1.6 server kurma
- cs 1.6 crosshair küçültme
- field tested ne demek
- cs 1.6 rate ayarları
- cs 2 hile kodları
- cs2 fps arttırma
- cs go kaç gb
- cs2 kan silme kodu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X