Şimdi Ara

CSGO PİNG ARTIŞI VE TTNET REZALETİ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 16 MBPS YALIN ULTRANET LİMİTSİZ 50GB KOTA PAKETİNE SAHİBİM.

12 AY BOYUNCA CSGO DA AKN AŞMIŞ OLSAM BİLE HATTIMI TEK BAŞIMA KULLANDIĞIM İÇİN PİNG SEVİYEM 50-70-90 CİVARLARINDA SEYİR EDİYORDU. FAKAT SON 10 GÜNDÜR PİNG SEVİYEM (AKN AŞMADIM DAHA) 300-400-500 HATTA 750 CİVARLARINDA SEYİR ETMEYE BAŞLADI. İNTERNET HIZIMDA BİR SORUN YOK. 12-13 MBPS HIZ ALIYORUM.

SİSTEM WİNDOWS 7, GTX 980Tİ, 8 GB RAM, İ5 İŞLEMCİ, KALİTELİ ASUS MODEM... (SİSTEMLE ALAKASI YOK YİNEDE YAZDIM)

KİS 2017 LİSANSLI VİRÜS KORUMAYA SAHİBİM.

MODEM RES YAZMAYIN.. (YANİ ANLAMAYAN YAZMASIN..)

DNS 4-5 TANE DENEDİM HEP AYNI PİNG...

EVDEKİ KABLOLAR SAPASAĞLAM VE KISA..

MODEM DE SIKINTI YOK BABAMLARDA DENEDİM VE PİNG 50-65 ARASI..

PC YE FORMAT ATTIM.....

TTNETİ ARAYIP BAĞLANTIMI KONTROL ETTİRDİM HİÇBİR KOPMA VEYA BAĞLANTI SORUNU GÖZÜKMEDİ..

BANA GÖRE BU PROBLEM TTNET KAYNAKLI GELDİ.. NEDEN? TTNETİ ARADIĞIMDA HIZIMDA BİR PROBLEM OLMADIĞINI ONLİNE OYUNLARDA VERİ ALIP/VERME DE GECİKME (PİNG SORUNUM) OLDUĞUNU SÖYLEDİĞİMDE PİNG SORUNLARINA BİZ YARDIM EDEMİYORUZ DEDİLER.. TÜRK TELEKOMA GİTTİM. BENİ BİR MÜHENDİS İLE GÖRÜŞTÜRDÜLER BANA PİNG PROBLEMİ İLE GELEN BU HAFTA 2. KİŞİSİN DEDİ. TTNET MÜŞTERİ HİZMETLERİ PİNG DEN ANLAMAZ DEDİ. KISA ZAMANDA DÜZELTMEYE ÇALIŞICAM (1-2 AY İÇİNDE) DEDİ. NORMALDE 2 KİŞİNİN YAŞADIĞI BİR PROBLEM DE BEN BU DURUMU UMURSAMAM DEDİ..2 MBPS HIZ ALAMAYAN MÜŞTERİLER VAR ONLARLA UĞRAŞIYORUM DEDİ.. BENDE ALT YAPINIZ VEYAHUT SİSTEMSEL SORUNLARINIZ SİZİ BAĞLAR ÇÜNKİ MÜŞTERİLER PARASINI ÖDEDİĞİ HİZMETİ TAM ALAMIYORLAR İSE BU TAMAMEN SİZİ SORUNUNUZDUR DEDİM. BENİ ASIK BİR SURATLA YOLCU ETTİ..

YANİ ARKADAŞLAR ANİ PİNG ARTIŞI YAŞAYANLAR BİLSİNLERKİ TAMAMEN TTNET DE YAZILIM KISMIYLA UĞRAŞAN MÜHENDİSLERİN YAZILIM GÜNCELLEMELERİNDE BAZI DEĞERLERİ ÖNEMSEMEDEN GİRMESİ (BÖLGE BÖLGE MAHALLE MAHALLE) DEĞİŞEN PİNG ARTIŞLARININ EN TEMEL SEBEBİDİR.

KISACA DNS GİRMEK, MODEM DEĞİŞTİRMEK (ESKİ MODEMLER HARİÇ), RATE AYARLARI YAPMAK, PROGRAM KURMAK, LAN AYARLARI İLE OYNAMAK HİÇBİR SEKİLDE PİNG DEĞERLERİNİZİ DEĞİŞTİRMEZ.. TAMAMEN TÜRK TELEKOMUN TEKNİK YAZILIMCILARINA KALMIŞ BİR DURUM.. SORUNUNUZ ANİDEN BAŞLAMIŞ VEYAHUT 500M İLERDEKİ ARKADAŞINIZ SORUNSUZ PİNG İLE OYNARKEN SİZDE PİNG YÜKSEK İSE YANINA ÇIKACAĞINIZ YETKİLİ TEKNİK YAZILIM MÜHENDİSİ!

444 0 375
    444 1 444

NUMARALARI SADECE ARIZA KAYDI OLUŞTURUR BU KAYIT SAYESİNDE HATTINIZI KONTROL EDELİR HIZINIZ DÜŞÜK İSE HIZINIZI ARTIRABİLİR.. BUNLARIN DIŞINDA TEKNİK SORUNLARINIZI ÇÖZEMEZLER. BUNU TECRÜBEYLE ANLAMIŞ OLDUM....

CSGO PİNG ARTIŞI VE TTNET REZALETİ...CSGO PİNG ARTIŞI VE TTNET REZALETİ...CSGO PİNG ARTIŞI VE TTNET REZALETİ...CSGO PİNG ARTIŞI VE TTNET REZALETİ...CSGO PİNG ARTIŞI VE TTNET REZALETİ...CSGO PİNG ARTIŞI VE TTNET REZALETİ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi relentless71 -- 3 Ocak 2017; 17:59:42 >

• Ping olustugunda bormal speedtest yaptınzmı çunku normal degıl buyuk ıhtımal speedtest yaptıgınızdada ping olacaktır.
  • hizim suan 12 13 mbps hizla alakasi yok. zamaninda 1mbps netde cs de 20 40 arasi ping aliyordum
  • aynısı ben lolde yaşıyorum delirecem akşam saatlerinde bu ping iyice artmakta
  • fifadada aynı. son 10 gündür böyle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkeironnWH

hocam cs go ping problemi dersen kimse anlamaz modem arayüz değerlerini at sorun yaşadığın saatlerde yurt içi ping testi yap cs serverına tracert testi yaparsan belki daha iyi yardımcı olabiliriz

baskan konuya gerekli herseyı ekledım. yardımcı olursan sevınırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

hocam 2. noktada direk pinginiz şişiyor bende test yaptım şimdi 2. noktada 17 ms aliyorum en sonda sunucuya ms im 33 2. nokta genelde santral oluyor diyolar tam bilgim yok birde vodafone ping testi yapmayın tt kullanıyorsanız 2. olarakta hattınız kötü durumda sanırsam snr niz düşük baya hızınızı düşürtün bi belki düzelir sizin yapabileceginiz bir şey yok tracert testini gösterin o mühendis denen kişiye düzeltir belki birde bu sorun süreklimi var belli saatlerdemi başlıyor oda önemli

dstm sorun 25-26 aralıktan bu yana devam ediyor.. gün içinde 450-600 arasında ping alıyorum gece 200-250.. akşamlarıda 300-350..
  • quote:

santral yada port kaynaklı sorun eğer sürekli devam ediyorsa yada çalışma yapılıyor olabilir belki hocam aklıma bir şey gelmiyor başka farklı bir yerdende çıkış yapıyor olabilirsiniz artık inanın hiç bilgim yok bunlar neler yapıyor diye

çalışmamız yok dediler. farklı bır yerden cıkıs? dan kasıt nedır usta? santral yada port sorunu ıcın ne onerırsın?
  • Port değişimi nasıl yapılıyor ?
  • quote:

hocam ben tek çözümü iss değiştirerek buldum bende 1 yıldır sorun oluyordu tabi bu kadar uçuk pingler görmüyordum ama rahatsız ediyordu sol vdsl geçtim düzeldi yani en azindan 15 gündür sorun yok umarımda olmaz

başkan çıkıstan kastın traceroute sorgulatmak mı? cunkı ıp adresımı sorgulattıgımda 19 mayıs bafra cıkıyor.. ben kırıkkaledeyım..
  • Sıkıntı fastpath/interleaved olayından kaynaklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: LampdaLamp

Sıkıntı fastpath/interleaved olayından kaynaklı

açık olmak gerekirse baskan? anlayamıyoruz da :)))??
  • quote:

Orijinalden alıntı: relentless71

quote:

Orijinalden alıntı: LampdaLamp

Sıkıntı fastpath/interleaved olayından kaynaklı

açık olmak gerekirse baskan? anlayamıyoruz da :)))??

• quote:

what is my ip ile modem arayüz ip n uyusuyormu ona bak bi eğer aynıysa sorun yok tracert okumayı bilmiyorum ben ama 2. noktadan itibaren 100 pingle başlıyorsun izlediğin yol yani 2. nokta olarak nereye uğruyor isen orada sorun var muhtemelen

tilgin marka modem kullanıyorum arayüzden ip nasıl görebilirim
  • quote:

tt fibermi kullanıyorsunuz vdsl mi ? tılgından nasıl bakılır bilmiyorum

fiber kullanıyorum arayüzdeki ip ile ip uyuşmuyor ne tür sıkıntı olur
  • download hızın nasıl?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.