ctis-->math

-
-
btbs bölümlerinin adı bst olarak değişti diye biliyorum, ben ctis mezunuyum bizim devrede hiç kodlama bilmeden birsürü öğrenci mezun oldu. şimdi siber güvenlik vs. alanlarda çalışıyorlar sen hangi üni yiyenim ?
-
kod yazmayı sevmeyip, mata geçip tüm cs derslerini almaya çalışarak nereye varmaya çalışacaksın? bence çok saçma. bilkent math'tan çıkan yakın arkadaşımın kardeşi var. software engineer olarak çalışıyor mesela. yol yakınken ee %50, makine ye geç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EistroY661 -- 25 Şubat 2024; 22:18:5 > -
bilkent'te kapsamlı bursluysan %50'ye veya burssuza geçmek için geçmiş senelerin ücretini de faizi ile ödeyip, aylık harçlıkları faizi ile iade etmek lazım. ben direkten döndüm ee'ye geçiyordum az daha, öğrenci işleri böyle böyle dedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 25 Şubat 2024; 22:25:25 > -
dayı bilkent dışında okunmaz bu bölüm ilk 10 binden girdik 1 milyonla giren adamlara kodlama öğretmek zor olur zaten.
-
Kod yazmak hoşuna gitmiyorsa nasıl yapacaksın ki hocam o mesleği , sevenler bile bir süre sonra bıkıyor. Matha geçmen mantıklı olabilir ama cs dersleri alman mantıklı olmaz bence , kendine daha farklı bir yol çiz derim ilgin hiç yoksa.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aslında geçmen gereken yer tam olarak istatistik ama bilkent'te yok sanırım.
-
Arkadaşın sıralaması istatiktik için fazla iyi.
-
Matematik aslında güzel bölüm ama zor.
Yok ben burada okuyup yazılıma gideceğim , finansa gideceğim , formasyon alacağım dersen yazma. Değmez çünkü.
Diyelim ki yazmak istedin.(İyi halt ettin.
) Rahat bir şekilde bitirmek istiyorsan topoloji, reel analiz, fonksiyonel analiz gibi derslerin ağırlığı az olan bölümleri yaz.
Akademisyen olacaksan güzel yer.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BalkanGöçmeniBirBey -- 6 Mart 2024; 0:15:3 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X