BILKENT CTIS MEZUN LİSTESİ
-
-
millet boşa 3.700 sıralama ile yazmıyor. okulu güzel değerlendirebilenler için yurt dışı kapıları sonuna kadar açık. eline sağlık hocam, güzel konu.
-
sağol hocam
-
Bu kadar yurtdışı mezununu Dumlupınar ceng de veriyor zaten
İllaki yurtdışı istiyorsan benzer sıralamadaki Hacettepe ceng İTÜ ehm YTÜ ceng daha mantıklı zaten -
aöften okuyak istanbul uni
ctis :) -
aynen kesin veriyordur.
-
yaw hemen ağlamaya başlamışlar, okuyan ve okuyacaklar için yazmışım dimi ben. İÜ EE okuyan biri için açmadım konuyu
-
Peki sen kendinde nasıl bir yeterlilik görüp de hem bu konuyu açıp hem de yorum yapabiliyorsun bu konu hakkında -
Siz Trouville misiniz? Silmiştiniz hesabı -
evet cevap verdim zaten buna. ielts çalışıyordum sınavı geçince geri döndüm
-
okuyacak veya okumak isteyen kişilerin sizin gibi saçma sapan tavsiye verenleri ciddiye almak yerine bölüm mezunlarına bakmasını istedim
buradaki mezunlar çok az zaten ben 45-50dklık araştırmayla bu kadar bulablldim, isteyen araştırıp daha çok görebilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26CF49346 -- 21 Ağustos 2023; 16:45:19 > -
Çok gereksiz eleştiri yiyor bu bölüm. Söylendiği kadar kötü olsa duramazdı kimse :D -
Ağlama hemen loser
-
Aslında linkedin verileri ile bir veritabanı oluşturulabilir. Mesela mariogomez hocam odtü iibf, ben de bilkent iibf ile ilgili bir veritabanı oluşturmuştum linkedin verileri ile
-
hocam ben honor listesinden tek tek baktım ya 4 5 seneye baktım sadece, daha bakmadığım çok kişi var
-
quote:
Orijinalden alıntı: ScrewThisLifeAğlama hemen loser
Bu yazıyı yazıp sonra diğer hesaplarından da beğenmene gerek yok bence
-
bloklayın şunu. idolü karamba olan birinden mantıklı yorum yapması beklenemez zaten.
-
Gerçek hayat discorddan millete küfretmeye benzemiyor dimi -
1 hesabım var loser ?
-
Tamam
Ey bilkent cs sen neyden korkarsın demişler (ee hariç)
Bilkent cs de demiş ki bilkent ctisten korkarım Nasıl yani demişler Bilkent cs de demiş ki kökü benden de ondan dolayı korkarım |
Bu kadar yurtdışı mezununu Dumlupınar ceng de veriyor zaten
İllaki yurtdışı istiyorsan benzer sıralamadaki Hacettepe ceng İTÜ ehm YTÜ ceng daha mantıklı zaten |
Çok gereksiz eleştiri yiyor bu bölüm. Söylendiği kadar kötü olsa duramazdı kimse :D
|
Ağlama hemen loser |
Şuradan baktım ders programına, matematik hiç yok neredeyse, 2. seneden sonra sırf 4 senelik olsun diye zorlamışlar gibi görünüyor. 2. sınıftan sonra elle tutulur ders yok, ben programını beğenmedim açıkça söyleyeyim bunun yerine doğru düzgün 4 senelik başka bir bölüm okumak daha mantıklı olabilir. |
Benzer içerikler
- bayer eczacı maaşları
- 3d ayt matematik zor mu
- aselsan hangi mühendisleri alıyor
- yıldız teknik üniversitesi mavi diploma veriyor mu
- bilkent yatay geçiş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X