Şimdi Ara

CTRL+SPACE BASILDIĞINDA KENDİ KENDİNE ATEŞ ETME SORUNU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
11.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 2 aydır böyle bir sorunla karşı karşıyayım.oyun içinde biliyosunuz ki ctrl+space çok kullanılan bi yerlere boostlanırken lazım olan tuşlar lakin her defasında olmasa da bu iki tuşa bastığımda kendi kendine ateş ediyor silah hala çözebilmiş değilim.mausdan kaynaklı sandım ama yeni bir maus aldığımda da aynı sorunla karşılaştım.çözüm önerilerinizi bekliyorum.

• Ayarları sıfırla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brnk kullanıcısına yanıt
    oyun içinden klavye ve fare ayarlarını sıfırladım configi sildim defaultu kendisi yükledi hala bir değişme yok
  • yardım eden yok mu :(
  • güncel
  • güncelll
  • konu güncel hala çözümü bulamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    F6 ve F10 a basınca ne oluyor?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • konsola tek tek yaz bunlari

unbind space

unbind ctrl

bind space +jump

bind ctrl +duck

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • f0rest kullanıcısına yanıt
    sana ne kadar teşekkür etsem az hocam sayende çözdün sorunumu
    ayarlardan sıfırlamak etkilemedi ama bunu yaptım oldu çok teşekkür ediyorum
  • S.a kardeşim kardeşim bana da yardımcı olur musun ben bunları yazacağım konsolu bulamadım nereye yazıyoruz bu komutları
  • S.a kardeşim kardeşim bana da yardımcı olur musun ben bunları yazacağım konsolu bulamadım nereye yazıyoruz bu komutları
  • Ynt33 Y kullanıcısına yanıt
    A.s ayarlardan geliştirici konsolunu etkinleştirin kısmını açın. Daha sonra " tuşuna basınca açılan konsola yukarıda arkadaşın verdiği komutları tek tek yazın.
  • frknfk9703 F kullanıcısına yanıt
    kardeşim mrb bunu nasıl yaptın benım windows 10 ayarlardan geliştirici konsolunu etkinleştirin kısmını açın. Daha sonra " tuşuna basınca açılan konsola yazın komutları diyor da ben komutu yazacagım yeri bulamadım yardımıcı olursanız sevinirim pubg mobılede cok sıkıntı vıkarıyor bana oyunun ortasında
  • pubg mobile oynarken yön tuşları takılı kalıyor şöyleki normal şartlar altında W A S D tuşlarına basılı tutulduğu zaman sürekli aktif bir şekilde sağa sola yada öne arkaya gitmesi gerekiyor şimdi aynı işlemi yaptığımda bir adım atıyor ondan sonra duruyor karakter bunun için aramadığım yer kalmadı acil bi şekilde ALLAH rızası için yardımcı olursanız mutlu olurum ...
  • Merhaba arkadaşlar, emülatörden oynuyorum, oyun başlar başlamaz w basınca (ayarlar sekmesi) telefon ayarlarına giriyor ve oyuna giremiyorum oyun komple maf oluyor tekrar giriyorum yine aynı sorun ne yapmam gerekiyor lütfen yardım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.