Şimdi Ara

Çukurlardan gelen sesler..Kıyamet alameti .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Guatemala-da 65 yaşındaki yaşlı kadın gece gürültüyle yataktan fırladı. Önce dışarda doğal gaz patlaması olduğunu düşündü. Ancak, korku ve hayretle yatağının hemen altında 12 metre derinliğinde obruk oluştuğunu gördü.

Obruk yatağını yutacak genişlikte olmadığı için şanslıydı. Mahalle sakinleri obruk oluşmadan önce bir kaç haftadır yer altından garip sesler duyduklarını söyledi. Yaşlı kadının evi ulusal afet kurumu yetkililerince incelemeye alındı.

2007 yılında yine başkent Guatemala'da oluşan devasa obruk evleri ve araçları yutmuş 3 kişi ölmüştü. 2010 yılında ise benzer bir olayda 3 katlı bir bina obrukta yok olmuştu

Dünyanın çeşitli yerlerinde oluşan deliklerle ilgili komplo teorileri de giderek artmaya başladı.

Deliklerin tam olarak nasıl meydana geldiği hala bilinmiyor; ama bazıları 2007'de ve Mayıs ayında Guatemala'da açılan deliği, ülkenin arızalı kanalizasyon sistemine bağlıyor.

Çin'de ise arkası arkasına ortaya çıkan bu deliklerden sonra, 2012'de dünyanın sonunun geleceğine inanlar bunların hepsinin kıyamet alameti olduğunu söylemeye başladı.

Tüm bu deliklerin 2012'de evrenin boyut değiştirmesiyle bağlantılı olduğunu düşünenler çok.

Hatta bazıları 2012'de dünyanın sonu geldiğinde bu deliklerden uzaylıların çıkacağına inanıyor.

Çoğu insan fırtına ya da deprem sonrası oluşan bu deliklerin neden bu kadar düzgün ve yuvarlak olduğuna anlam veremiyor.

İnsan eliyle yapılması mümkün olmayan deliklerin oluşum nedeni hakkında mantıklı hiçbir açıklama olmadığını düşünenlerin sayısı da oldukça fazla.

Çin'in Anhui bölgesinde bir yolun aniden çökmesi sonucu ortaya çıkan bu deliğe bir taksi ve üç de motosiklet düşmüştü.

Kaynak:Mynet

• amerika nın işi bunlar
  • oooooo ben ygs lys boşunamı hazırlanıyom lan okuyacaktım ben daha ya !
  • Kaynak mynet ama Islamda bildigim kadariyla toprakta cokmeler yasanmasi kiyamet alametlerinden birtanesi
  • Kıyamet gelsede kopsak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Purgatory_

oooooo ben ygs lys boşunamı hazırlanıyom lan okuyacaktım ben daha ya !

Evet kardeşim boşuna okuyorsun bırak okulu hayatın tadını çıkar zaten yakında ölecez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZİGİMBAZ

quote:

Evet kardeşim boşuna okuyorsun bırak okulu hayatın tadını çıkar zaten yakında ölecez.

doğru ya hayallerimi gerçekleştiremeden ölücem

neler yapsak acaba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    camdan gelen tıkırtı?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ZİGİMBAZ

quote:

doğru ya hayallerimi gerçekleştiremeden ölücem

neler yapsak acaba

• damalı yüzey
  • quote:

Orijinalden alıntı: baqunin

damalı yüzey

1!!1birrr11!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janissary- -- 3 Ağustos 2011; 16:18:04 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.