< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Macella -- 17 Temmuz 2019; 23:29:42 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Macella -- 17 Temmuz 2019; 23:29:42 > |
Hocam öyle bir anlatmışsın ki okulu görende Koçta okuyoruz sanacak mübarek ne övmüşsün ya. Dedim bi an kendimden şüphe ettim acaba ben mi burda okumuyorum diye. Şehrin kalbinde mi okul? En çok buna güldüm işte hocam 😂
Valla o setteki trafiği otobüslerde sabahları sen çekmiyosun galiba? Okulu bu kadar sevip övebilmen için has Adanalı olman lazım diye düşünüyorum. Boşuna yerlere göklere sığdıramamazlık yapma hocam okulumuzu. Kampüs olarak dediklerinde haklısın bak ama akademik ve eğitim açısından hocalar bakımından hiç de sevilesi ve üst seviye bir üni değil. Şimdi eğri oturup doğru konuşalım. İnsanları da boş yere kandırma hocam ya. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Hocam durumunuz nasıl şuan tavsiye edermisiniz |
Çukurova'da Türk Dili ve Edebiyatı okumuştum, iyisiyle tatlısıyla acısıyla çok güzel yıllarım geçti orada. Bazen özlüyorum. |
hocam ben de yatay geçişle eskişehir osmangazi üniversitesinden çukurovaya gelmeyi düşünüyorum mezun oldunuz staj imkanları nasıldır |