Şimdi Ara

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Dem Parti Açıklaması: Sayın Bahçeli’nin Tavrını Olumlu Buluyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Dem Parti Açıklaması: Sayın Bahçeli’nin Tavrını Olumlu Buluyorum
    Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Dem Parti Açıklaması: Sayın Bahçeli’nin Tavrını Olumlu Buluyorumensonhaber
    Cumhurbaşkanı Erdoğan'da DEM Parti sorusuna yanıt
    https://www.ensonhaber.com/gundem/cumhurbaskani-erdoganda-dem-parti-sorusuna-yanit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Akp çözüm süreci ile bu sefer daha fazla demlenecek.

BOP öyle yada böyle sonlandirilacak anlaşılan.

• CHP ile fark %10’u geçti. Bütün önemli şehirler CHP’ye geçti. Türkiye nüfusunun çoğunluğu, ekonominin lokomotifi yerlerde hep CHP var.

AKP’nin taka reisi şu haliyle potansiyel bir seçim sürecinde Özgür Özel’le bile zor kapışır.. İmamoğlu- Yavaş falan şurada dursun. 80’ine basmadan son bir seçim kazanmak istiyorsa Kürt oylarını başkasına bırakamaz..beğenin beğenmeyin DEM’in kemiksiz %10 oyu var.

İkinci Kürt açılımı yakındır. Hüdapar/Hizbullah’la nasıl işbirliği yapıp Hizbullahçı teröristleri serbest bıraktılarsa bir benzerini PKK için de yapabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 12 Ekim 2024; 13:53:40 >
  • Nike kullanıcısına yanıt

BOP sonlandırılacak :)

• Bu açıklamaların ABD ziyaretinden sonra gelmesi tesadüf değil mi?

Gerçi bugünlerin geleceği geçen yıldan belliydi...Şeyh Sait'in adının kayyum belediyesi tarafından yapılan bulvara verilmesiyle işaret verilmişti ama bazı arkadaşlar bu apaçık işarete rağmen yeni bir açılım sürecinin gelmeyeceğini iddia ediyorlardı.Ne hikmetse bu arkadaşlar son bir haftadır yapılan bu açıklamalar üzerinde bir değerlendirme yaptığını göremiyoruz.Garip bir sessizlik hüküm sürüyor.Benzer bir sessizlik twitter kullanıcılarında da hakim...Hatta yandaş basına ait instagram sayfalarında bu gelişmeler hakkında tek bir bir haber bile paylaşılmamış.'Ensonhaber' in yorumlarında da ciddi bir tepki var.

Öte yandan bu yakınlaşma amacının yeni anayasayı hiç referanduma götürmeden TBMM'den geçirmek istemelerinden kaynaklandığını düşünüyorum.Zira yeni anayasa ile büyük ihtimalle DEM'e yani PKK'ya birçok taviz verilecek ve Türk milleti tanımı değiştirilecek.Zaten hem DEM hem de malumlar 1921 anayasası üzerinde yeni bir anayasa yapmak arzusunda olduklarını defalarca dile getirmişlerdi.Dolayısıyla bu tür bir anayasa değişikliğini referandumla Türk milletine kabul ettirmek zor olacağı için hiç referanduma götürmeden işi direk TBMM'de halletmek niyetindeler.

Ha bir de 1984 anayasasını 'darbe' anayasası olarak tanımlayıp daha sonra bu 'darbe anayasasını' PKK ile bağını inkar etmeyen DEM ile değiştirmeyi 'demokrasi' olarak yorumlamak nasıl izah edilir bilemiyorum..

Bir de İsrail'e karşı iç barışın sağlanmasından bahsedilmiş...İyi de bu PKK'yı ve YPG'yi İsrail desteklenmiyor muydu?Dahası hani Türkiye içerisinde PKK'nın gücü kırılmıştı?İç barışın sağlanması için İsrail'in desteklediği PKK ve YPG ile mi anlaşacağız?Bu aslında dolaylı yoldan İsrail ile anlaşmak değil midir?İsrail'in desteklediği PKK ve YPG ile anlaşarak İsrail'e karşı mı savaşacağız?Böyle bir gerekçeye gerçekten inanan var mı?

• hdpkk değilmiydi ya?

• Anayasa değişikliğine destek arıyorlar. Karşılığında ne istenecek ne verilecek tahmin edin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çaylar DEMLİ olsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Dem Parti Açıklaması: Sayın Bahçeli’nin Tavrını Olumlu Buluyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.