Şimdi Ara

Cunku Fenerbahce'liyiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bakin bjk bolumune adamlar hemen kabul ettiler . iyi gun taraftarligi budur ama biz hala destek veriyoruz buda yuruyuslerden ve Fenerium satislarindan belli oluyor iste taraftarlik budur.

CUNKU FENERBAHCE'LIYIZ!

• Haklısın,çünkü Fenerbahçelisiniz
  • BEN HALA KABUL ETMİYORUM ÇÜNKÜ İDDİANAMEYİ BEKLİYORUM.. BU YAZIMI DA SS ARŞİVİNE EKLEYEBİLİR İSTEYENLER, 3-5 AY SONRA KARŞIMA ÇIKARIP DALGA GEÇEBİLİR.
  • neyi kabul etmişiz ya onu anlamadım?şike varsa her türlü yaptırım yapılsın diyoruz ilk günden beri.şikeyi korumak mı taraftarlık?öyle ise iyiki fenerbahçeli değiliz.iyiki siz fenerbahçelisiniz...
  • Koyu GALATASARAY'LIYIM.
    Şike iddalarına GALATASARAYIN adı karışsa tepkim Çarşı ile aynı olurdu.Eğer başarı gelecekse hak edildiği için gelmeli.Yoksa kupa almanın ne anlamı kalıyor.
    Şerefli ikincilik üçüncülük vs vs şerefsiz şampiyonluktan daha iyidir.
    Öteki türlü kimse maç yapmasın maçtan önce başkanlar otursun masaya kim fazla para verirse 3 puan ona gitsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

neyi kabul etmişiz ya onu anlamadım?şike varsa her türlü yaptırım yapılsın diyoruz ilk günden beri.şikeyi korumak mı taraftarlık?öyle ise iyiki fenerbahçeli değiliz.iyiki siz fenerbahçelisiniz...

Nedense hic karsi cikmadiniz direk cezalara gectiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aziz baba şike de yapsa, adam da doğrasa, banka da soysa arkasındayım ve desteğimi esirgemem. AZİZ BABA NE DERSE O !!!
  • Şüphemiz yok zaten siz fenerbahçelisiniz...
    Allah'ıma şükürler olsunki ben sizlerden biri değilim...
  • adamlar mahkemeye gider gitmez destegi kesti bjk liler ama suc kanitlanana kadar herkes sucsuzdur ve sike kanitlanana kadar destegi kesmicez

CUNKU FENERBAHCE'LIYIZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: esenlik

Şüphemiz yok zaten siz fenerbahçelisiniz...

Allah'ıma şükürler olsunki ben de sizlerden biri değilim... Al bunu yazınca mutlu olunuyorsa. MUTLUYUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çilekli Nargile Dumanı

quote:

neyi kabul etmişiz ya onu anlamadım?şike varsa her türlü yaptırım yapılsın diyoruz ilk günden beri.şikeyi korumak mı taraftarlık?öyle ise iyiki fenerbahçeli değiliz.iyiki siz fenerbahçelisiniz...

karşı çıkmak?şike yapıldığını mahkemeler belirliyorsa neyi itiraz edeceğiz arkadaş?siz hala 2 gsli veya tsli çıktı beşiktaşa veya fenere iftira attı diyemi algılıyorsunuz olayı?biri size olayın ciddiyetini anlatsa iyi olacak böyle abuk subuk konuyşmazdınzı o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

BEN HALA KABUL ETMİYORUM ÇÜNKÜ İDDİANAMEYİ BEKLİYORUM.. BU YAZIMI DA SS ARŞİVİNE EKLEYEBİLİR İSTEYENLER, 3-5 AY SONRA KARŞIMA ÇIKARIP DALGA GEÇEBİLİR.

Yok hocam geçen sene çok dalga geçtik bundan sonra geçmeyiz fazla

Cunku Fenerbahce'liyiz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Çilekli Nargile Dumanı

quote:

karşı çıkmak?şike yapıldığını mahkemeler belirliyorsa neyi itiraz edeceğiz arkadaş?siz hala 2 gsli veya tsli çıktı beşiktaşa veya fenere iftira attı diyemi algılıyorsunuz olayı?biri size olayın ciddiyetini anlatsa iyi olacak böyle abuk subuk konuyşmazdınzı o zaman.

Mahkeme belirliyor iste daha mahkemeler baslamadan destegi kestiniz siz ama biz kanitlanana kadar destek vericez

• quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

quote:

Orijinalden alıntı: esenlik

Şüphemiz yok zaten siz fenerbahçelisiniz...

Allah'ıma şükürler olsunki ben de sizlerden biri değilim... Al bunu yazınca mutlu olunuyorsa. MUTLUYUM

Sadece MUTLULUK değil, daha önemlisi GURUR doluyorum.. Özelliklu şu günlerde daha bir 'GURUR'luyum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.