Bildirim
Cup motordan anlayanlar lütfen yardım?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Konu güncel hala cevap bekliyorum. 2. viteste boşa dönüyor. -
diğer viteslerde sorun yoksa 2. vites dişlisinde sorun olabilir. hiç cup kullanmadım ama genel olarak motordan biraz anlarım. darda kalırsam kendimde yaparım yoksa ellemem :d. birebir görmeden sadece tahmin yürütülebilir. -
Teşekürler başka fikirler bekliyorum. Ben pek anlamam. Debriyaj balatası değilde başka debriyaj elemanları varya onlarda aşınmış olabilirmi ?
İçini herhangi bi ustaya açtırıp mı baktırıyım?
Yoksa CUB motordan anlayan biri sürse anlarmı ki ? -
her şehirde illa iyi bir usta vardır. bulunduğun şehirdeki motorculara, klüplere falan sor. tavsiyede bulunacaklardır. iyi bir usta tabiki anlar. mükemmel bir usta tarifle bile anlar, bakınca şundandır der, deneyince teşhisi hemen yapar.
usta olmayan tamirci açmak lazım, bakmak lazım, bi kaç gün kalsın falan der. çok fena geçirme ihtimali mümkündür. -
Evet başıma geldi adamın yanına götürdüğümde masraftan kurtulamıyorum
Arkadaşımın babası emekli usta adamn benden çok cebimdeki parayı düşünüyo ona gösteriyim bari -
cup motorlar zaten hep titrer ama yüksek devirlerde titrer bak bide dene devir saati varsa 2000 ile 3000 arasında vites değişimi yap fazla titrşim olmaz bide 2 den 3 e geçiyodur sadece ışık yanmıyodur onuda yarım basarak vitese yakabilirsin yani motor aslında vites değiştirir ama ışık yanmaz yani ısığı yakacak olan kontak algılamaz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X