|
Cupra Formentor ANA KONU (102. sayfa)
-
-
katlanır ayna standart donanım olarak gösteriyor sitede.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResulMert -- 10 Eylül 2024; 23:31:33 > -
evet hocam öyleymiş
-
Merhabalar, yüksek seste yaşanan kapılardan gelen cızırtı sorunu için servise gittim ve durumun normal olduğunu söylediler, aracımda beats ses sistemi var ve aracı sıfır olarak aldım. Bugüne kadar böyle bir problem yoktu. Servis yardımcı olmuyor ne yazık ki, bu sorunu yaşayanlar var mı ?
-
Bu kronik problem. İmkanınız varsa izmir vosmer e gidin,izolasyonu güzel yapıyorlar garantiden,problem çözülüyor.
-
Merhaba arkadaşlar bu aracın isminin okunuşu KUPRA mı ÇUPRA mı?
1) Bu garip soruyu soruyorum çünkü piyasada anlamadığım bir şekilde çupra diyorlar.
2) sorum ise bu araba genel kronik sorun olarak neler var?
-
-
Okunuşu Kupra. Dalgasına ben de ara sıra ÇUPRA diyorum
https://www.youtube.com/watch?t=8&v=Y_fCFVAOnRQ&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BraveHeart -- 14 Eylül 2024; 17:41:0 > -
Arkadaşlar merhabalar, yeni kasa formentor ile aranıza katıldım, sunroof sürekli donup tepkisiz kalmakta. Yarın servise götüreceğim, sunroof paneli değiştirmemek için direttikleri oluyor mu ne yapmak gerekiyor
-
Eğer mümkünse isopropyl alkol ile panelin dokunmatik kısmını temizleyin. -
eski kasada bu sikayet vardi. mantiken yeni kasada duzeltmislerdir diye dusunuyordum. gercekten enteresan. -
Kronikler:
- tavan sunroof açma ünitesi takılma/açmama/bazen açma bezen açmama....araç bu takılmayı yaptıgı halde servise götürürseniz garantiden değişiyor. Neredeyse tüm araçlarda bu hata var. Aç kapa yapınca düzeliyor, bazen düzelmiyor
- otoban yüksek hızlarda yol ve rüzgar sesi alması (belenenden fazla miktarda). Tüm araçlarda var.
- DSG vites mekanizma hatası (vites kolu altı vites değiştiren düzenek, dişli kısmı değil) Az miktarda araçta var.
-
araç bu hatada iken servise girmeniz lazım ki, garantiden değişim olabilsin. Yoksa boşuna gitmeyin.
-
Basslarda kapı trim cızıltıları da var😊 Özellikle ön kapı döşemesi gri plastikleri..
-
Ben daha 2 gün önce aracı incelemeye gittiğimde sordum cam tavan sorunu yaşayıp servise gelen çok araç varmış diye. O sorunun yeni kasada çözüldüğünü söyleyip beni kandırmış. İşleri hep çakallık.
-
Seat, cupra ilginç şekilde kronik hataları modelin hayatı boyunca düzeltmiyor
-
Merhaba yeni formentor aldım makyajlı kasa bu araca uygun havuz paspas bagaj havuzu arıyorum ama bulamadım. Henüz üretim yapılmadı mı acaba? Yardımcı olursanız sevinirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yaziyor -- 17 Eylül 2024; 20:2:15 > -
Merhaba,
Araç komple yenilenmedi, dolayısıyla boyutlarda bir fark yok. Makyajsız kasa ile aynı havuz paspas alıp kullanabilirsiniz.
Bagaj için ise, makyajlı versiyonda, Sennheiser müzik sisteminin amplifikatörü bagaja alındığı için ve oluşturduğu yükseklikten ötürü bagaj hacim kaybetti. Makyajsız versiyonda alt veya üst kullanım tercih edilebilirken, bu durumda siz üst kullanım için üretilmiş bir bagaj havuzu edinmek durumundasınız.
Sağlıklı sürüşler -
Onla cok alakasi yok sanirim dokunmatik isiklar da acilip kapanmiyor
-
hocam zaten bu sorun senin ilk kasanda mevcut,yapma dokunmatik yani bu kadar basit,koy küçük şık bi tuş,zaten insanlar senede 10 kere ya basıyor ya basmıyor o tuşa,boşuna kronik sorun olarak ortalıkta aracın kötüleniyor yani,firmalarda bi garip,ben henüz bi sıkıntı yaşamadım ancak eller terlediğinde falan açmaz diye düşünüyorum bende çünkü dokunurken bile bi güvensiz hissettiriyor orası :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X