Şimdi Ara

Cupra Formentor ANA KONU (104. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.276
Cevap
161
Favori
311.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. Kış lastiği kullanıp da önerisi olan var mıdır? Bilindik markalar çok pahalı, lastik başına 10K TL ayırmak gerekiyor gibi duruyor. Semperit, Petlas, Kumho gibi daha uygun fiyatlı markaları kullanan oldu mu bizim araçta? Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yabansı kullanıcısına yanıt
    Semperit, Petlas, Kormoran vs gerçekten çok kalitesiz ve bir sezondan sonra perti çıkıyor. Ayrıca ses ve yakıt tüketimi de cabası.

Fiyat performans olarak hankook olabilir.

Hankook 245/40 R19 98V Winter I-Cept Evo 3 W330 Suv Kış Lastiği (Üretim Yılı: 2023)
    https://www.hepsiburada.com/hankook-24540-r19-98v-winter-i-cept-evo-3-w330-suv-kis-lastigi-uretim-yili-2023-p-HBCV00005EIAD2?ftid=phh6wprxcaqmma2m&magaza=ALFA+OTOMOT%C4%B0V&url_src=ios-product-detail

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Dr.Leon kullanıcısına yanıt

Teşekkürler yorum için. Aracın yola değen tek noktasının lastikler olması sebebiyle ben de riske atmak istemiyorum. Ancak Michelin, Continental gibi markalarda fiyatlar tanesi 12-13K TL'lerden başlıyor.

Hankook için ise bayiler 9-10 bandında teklif verdiler ama zaten çoğunda bu ölçülerde stok da yok, araştırmaya devam ediyorum.

Kullanan ve başka tavsiyesi olan olursa onların da yorumlarını alabiliriz. Teşekkürler.

• Yabansı kullanıcısına yanıt
    Hocam ben aldım continental. 10-12 gibi bir fiyat yok. Bayiler abartıyorsa internetten alıp taktırın.

Cupra Formentor ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Leon -- 8 Ekim 2024; 16:31:41 >
  • Arkadaslar merhaba
    2023 model alarak araniza katilmayi planliyorum. Onceki aracim 2016 leon 1.6 tdi dsg. Oncekide 2013 modelsi anlayacaginiz alisigim vag gruba.

Kesin bakmam gereken noktalar nedir alirken kronik sorun dediginiz?

• Arkadaşlar arada yeni kasanın yakıtını merak eden arkadaşlar oluyor 2 aylık kullanımda çıkan veriler bunlar,sürüşe hiçbir şekilde dikkat etmeyen birisiyimdir,ani hızlanmalar arada sert kullanım vs yaparım,çok sakin ve yakıta dikkat eden arkadaşlar 7'nin altına rahat düşürür diye düşünüyorum,iyi forumlar

Cupra Formentor ANA KONU

• fatihsar kullanıcısına yanıt
    Merhabalar.. hayirli olsun kazasiz belasiz insallah.. bende 1200km yol yaptim uzun sureli ortalam 6,9 istanbul ici genelde.. sanirim eski kasaya gore mild hibrit isini fena yapmiyo..

• erdoman E kullanıcısına yanıt
    teşekkürler Hocam,eski kasayı kullanmadım benim 182'lik civic'te sağlam yakıyordu ama bu e-tsı bence dikkatli kullanımda baya düşürür yakıtı,ben hiç dikkat etmememe rağmen iyi geldi 7.9 👍🏻

• Cupra Türkiye neden düşük ötvli plug-in hibrit modeli getirmiyor arkadaşlar soran sorgulayan oldu mu?

• makyajlı kasa baz model Formentor teklifi alan var mı ekim ayı içinde ?

• Bu navigasyonu direksiyonun arkasındaki ekran görebilme seçeneğimiz var mı? Araç makyajlı kasa standart paket

• Yaziyor Y kullanıcısına yanıt
    O büyük saçmalık hocam malesef,güncellemeyle falan gelir umarım böyle teknolojik bi araçta benimde en hoşuma gitmeyen iş oldu navigasyon olayı,yüksek ihtimal ekran büyük diye ihtiyaç duymadılar ama şart,birde pusula tarzı bişey var onu açınca sağa sola dön diye sadece ekranda yönler çıkıyor ama yetersiz

• Yaziyor Y kullanıcısına yanıt
    Makyajlı kasada yerleşik navigasyon kaldırıldı. O nedenle sadece carplay haritası kullanılıyor. O da yansıtılamıyor....

Aracın kendi navigasyonu zaten çok iyi değildi. O yüzden olup da sistemi kasacağına olmasa daha iyi :)

• Dr.Leon kullanıcısına yanıt
    anladığım kadarıyla sadece yerleşik navigasyon mu kadrana yansıyor hocam ?

• fatihsar kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle

• parabol83 P kullanıcısına yanıt

Merhabalar 2024 model Cupra Formantor kullanıcısıyım 4 ay oldu alalı son 2 haftadır sizin yazdığınız gibi düşük hızlarda yavaş frenlemelerde ses yapmakta. Hafta esenyurt Doğuşa götürdüm fakat orda iken servis görevlisi ile birlikte yaklaşık 15 dk kullanım esnasında ses yapmadı. Daha sonrasında kendim Doğus esenyurt çevresin 30 dk kullanmama rağmen ses yapmadı. Benim fikrim Disk ve balatalar ısındığında ses yapmıyor. O yüzden servis görevlisine ses geldiğini inandıramadım.

Balata değiştiğinde çözülecek mi bilmiyorum.

Benim yaşadığı problemi video çektim

sizde bu sorun çözdüğünüzde çözümü iletirseniz sevinirim.

• kaya_ccc K kullanıcısına yanıt

Dostum, yani ne diyeyim. Bu sorunu bal gibi biliyorlar. Balataları bu yüzden güya değiştirmişlerdi benim. Ses gitmedi, balatalar aşınınca ancak gitti. Sonra gittim yeni balata aldım. Ayrıca frene basıp bıraktıktan sonra özrllikle dönüşlerde bu sesin aynısı geliyor. Servis çalışanı "KRONİK" dedi, "biliyoruz" dedi. Yine bişey yapmadılar, çözmediler.

Uzatmayayım doğuştan bıktım usandım. SESİ DUYUP DUYMAMALARI VEYA BENZER KONULARDA "ARACA BAĞLANDIK ARIZA VERMİYOR" demelerini dinlemeyin, ısrarcı olun. Bu vw benzin pompasındaki sesi kabul edip, sonra güya pompayı değiştiriyor ama ses düzelmiyor. Garanti bitince de "parasını ver değiştirelim" diyorlar.

Anladınız mı durumu?

sorunum devam ediyor, yaz ayları çok can sıkıcı geçiyor. Anadol gibi sürüyorum aracı, gacur gucur:) kışın camlar kapalı, müzik vs idare eder. Düzelme şansı yok, temizlik vs ugraşmayın hiç. Sadece 40-50km hızla ABS devreye girecek şekilde an, fren yapın. 1 dk sonra tekrar yapın. Ses gidiyor ama 2-3 gün sonra tekrar başlıyor.

tüm servisler, distibitör Doğuş sorunu biliyor. Audi, Cupra..vs hepsinde nerdeyse var. yeni balata taksanızda aynısı olacak. Sadece sanayiden alternatif marka ile çözülebilir. O da garantideki araca yaptırmayın bence.

Geçmiş olsun. Benim aracım 21 bin kilometrede. VZ olan model. Diskler normale göre biraz daha geniş Bugüne kadar hiç böyle bir ses duymadım. Aksine kulağımda sestedir. Daha önceki golf aracımda böyle bir ses geliyordu. Disk ile balata arasına küçük taş ve benzeri yabancı cisimler girebilir sert fren yaparak dışarı atılmasını sağlamak gerekir gibi tavsiyelerde bulunmuştu servis. Ne kadar doğru bilmiyorum. Kısa bir süre içerisindede satmıştım başka bir araç almak için.

• Arkadaslar paspas seti ariyorum bagaj dahil. Tecrube ettiginiz bir link atarmisiniz?

• 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.