Şimdi Ara

Cupra Formentor ANA KONU (106. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
2.275
Cevap
163
Favori
310.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam selamlar, faydalı bilgiler paylaşmışsınız. 2024 VZ Line olarak aracı almayı düşünüyorum gelecek ay, bu izolasyon sorununu düşünmek inanılmaz canımı sıkıyor. Bu uygulamayı toplam ne kadara yaptırdınız? Malzemeler ve işçilik, direkt yaptırmayı düşünüyorum bende aracı alınca.

• Alister Vale kullanıcısına yanıt
    Ben malzeme ve işçiliğe yaklaşık 1250 dolar ödeme yapmışım. Türk lirası olarak yanlış fikir verebilir çünkü ben yaptıralı epey zaman geçti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rmzdn -- 31 Ekim 2024; 20:56:41 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • rmzdn kullanıcısına yanıt

Anladım teşekkürler, araç sıfır olunca garanti dışı bırakır mı bu uygulama peki? Kapı içlerine yapılacak uygulama vesaire.

2060k baz cam tavanlı formentor için bugün ankara doğuştan fiyat aldim.

Ama genel itibariyle VZ line olmazsa alınmaz algisi olustu bende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ka.selcuk K kullanıcısına yanıt

Ben de Vz-line düşünüyorum ama gereksiz pahalı. Önceki kasayı 1850 full paket 200bin 0 faizle vermişlerdi şimdi 500bin tl daha pahalı ve kredi kampanyası yok.

Geçen hafta 3 ilde bayileri gezdim ve teklif aldım VZ Line Graphene Gray için,

Antalya: 2.390

Istanbul: 2.365 ve 2.360

Kocaeli: 2.360

Şu an vadede bekliyorum ben, Kasım ayının sonuna doğru fiyatlara göre almayı düşünüyorum, MB faizleri sabit tutar ve bu durağanlık devam ederse aralık ortasına kadar da bekleyip suyunu sıkmayı düşünüyorum mevduatın  

2 Milyon üzerine bireysel faizsiz kredi olmaması durumu var ama olurda bir değişiklik olur 200-250k faizsiz kredi kampanyası başlar ya da fiyatlar 50-100k arası bir indirim olursa (pek ihtimal vermiyorum ama) direkt değerlendiririm diye düşünüyorum.

• Arkadaşlar maddi durumlar müsaitse bence baz modele hiç bulaşmayın,araç hem görüntü olarak hemde özellik olarak VZ line paketinde baya iyi 👍🏻

Açıkçası bilmiyorum garanti olayını. Hiç aklıma bile gelmedi. Ben Almanya’dan spor direksiyonda getirip taktırmıştım. Travel asist açık ve kullanıyorum çok memnunum. Canım ne istiyorsa imkanım varsa aracıma uygularım. Garanti olayı ülkemizde zaten ağır aksak işleyen bir mekanizma. İki yıl göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor.

Bana göre formentor için, hem 200 bin faizsiz kredi hemde en az yüzde 4 civarı bi indirim Kasım sonu Aralık ayı baslangıcı gibi duyurulur. Şu an baz donanim cam tavanlı aracı liste 2260k ken 2060k veriyor sözde zaten bayide 200bin indirim mevcut, buna ek olarak 2milyonun altına 1950 civarına lansman fiyatına yeniden çekilir gibi.

Tıpkı passat impr.2300 lük liste fiyatı yerine bayide 1900 e verdikleri gibi :)

Yalnızca tahmin elbette

• Wirm kullanıcısına yanıt
    Degerlendirmeyi soyle yapabiliriz bence;
    Vz line de + elektrikli isitmali bucket koltuk , adaptif hiz sabitleme , sennheiser ses sistemi(bazdaki de fena degil vw standarlarindaki) , matrix far (baya iyi) , adaptif sasi goze batan artilari bunlar
    Baz donanim artilari 18 jant (daha yumusak bi sürüş sunuyor goruntu olarak 19 daha guzel gelebilir), jant harici distan birebir gorunum ve cebinizde kalan 300 bin tlcik para..
    ben baz olani tercih ettim acikcasi psikilojik sinirin ustune 300 bin tl ekleyince insanin aklina daha premium ne alabilirim diye takilmiyor degil.. ama butce sorunu yoksa vz line guzel opsiyonlar la dolu.. Allah herkese hayirlisini gonlundekinj nasio eylesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdoman -- 31 Ekim 2024; 22:56:12 >

VZ Line'ın lasman fiyatı 2.250 civarı diye hatırlıyorum. Baz model 2.000 altına düşebilir elbet ama VZ Line için pek umudum yok, umarım yanılırım. Beklemeye devam bakalım.

• VZ Line 2.200 civarı tadından yenmez.

• Kurt Knispel kullanıcısına yanıt

tahminim Aralıkta o fiyatlara rahat gelir

VZ Line 2 milyon altına imkansız gibi, hele de bu vergisel dönemde hiç.

• Vz-line 2.200 alınabilir ama kredi kampanyası olmadan hala mantıksız geliyor ki bu fiyatta kredi kampanyası da mümkün değil.

• Baz model iptal,
    VZ line için kasım ne getirecek bi kaç güne netleşir

• Makyajlı kasayı yakından incelemeye gittim hayal kırıklığı oldu benim için. Arabanın her tarafı 10 numara ama ön panjur nedir öyle ya tüm iskeleti gözüküyor. St bile dedi bizde şaşırdık niye böyle yaptılar anlamadık diye. Gerçekten aşırı boşluk var içi gözüküyor.

• Kasım ayı fiyatlarında değişiklik varmı ? Vzline için

• Ecylnc kullanıcısına yanıt

Yok gibi şu an hocam takipteyim bende, Ekim ayında cupra 650 satış yapmış, Eylül'e göre yükselmiş biraz 500 civarındaydı. Zam yok sanırım şu an ama ekstra bir kampanya yaparlar mı 2-3 güne belli olur artık. Son aldığım fiyatları bir önceki sayfada paylaşmıştım.

Valla indirim bekliyorum bende vz için

• 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.