Şimdi Ara

Cupra Leon Ana Konu (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
21
Favori
25.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar cupra formentorlarda launch control var bildiğim kadarıyla, leonlarda da var mı deneyen var mı?

• Merhaba. Arka stopların tüm farları açmadan gündüz de yanmasını istiyorum. Bunu sağlamanın basit bir yolu var mı?

Beats audio'nun ayarları en iyi nasıl sizce? Bass severim 😄

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABurak0627 -- 6 Aralık 2023; 7:40:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar daha önce sormuştum ancak satış temsilcisi ısrarla bu araçta bağımsız süspansiyon olduğunu söylüyor net bir bilgi döküman da bulamadım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ABurak0627 A kullanıcısına yanıt

aarka stopları vagcom cuların birine kodlatabilirsiniz. sadece kodlamayla olur.

• Arkadaşlar ikilemde kaldım.
    1- Cupra leon 1.5 (300 bin faizsiz kredi)
    2- 408 gt 1.6 (kredi imkanı yok)
    2 çocukla leona sığabilir miyim, bebek arabası vb derdim yok.

• İyi günler herkese
    Matrix farlari sonradan taktirabilir miyiz yetkili serviste? Takılırsa garanti dışı olma gibi bir şey olur mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sıgarsınız hocam arkası gayet geniş, 408 de yakışıklı araba bu arada zor karar ama ben leon alırdım şahsen

• Atlikarinca1983 A kullanıcısına yanıt
    408 de ayrı efsane duruyor

• siyah cupra leon almak üzereyim, ancak dikiz aynalarının gri olması rahatsız ediyor. Onu kapatmanın bir yolu var mıdır ? Bir de her renkte neden gri dikiz aynası kullanılmış anlayamadım.

• yogurtcanavari kullanıcısına yanıt
    Graphene gri olan çok güzel duruyor hocam. Ona baktınız mı?

Hocam bende almak üzereyim fiyat ne kadara anlaştınız. Ayrıca bayi bana 15 Aralık hem kredi hemde indirimli fiyat kampanyası sona erecek acele edin dedi ben yetiştiremedim böyle bir durum var mı?

• ttgg44 kullanıcısına yanıt
    Hocam 18 Aralık demişlerdi bana da ama fiyat/kredi nasıl değişir bilmiyorum demişti, ama bence bir değişme olmayacak.
    1450-1500 arası fiyat almıştım hocam opsiyonlarına göre.( en fullu ve sadece koltuklu olani)

• Hocam hep siyah almak istemiştim, cupra leonun siyah hali de güzel ama şimdi de o dikiz aynası detayı rahatsız etmeye başladı:)

Ben 2 ay siyah kullandım satmak zorunda kaldım. Hatta bir daha almayı da düşünüyorum yakın zamanda ve siyah alıcam yine   Zevk meselesi tabi ama siyah çok güzel yakışıyor arabaya. Aynalar bence bu ton olunca açıyor aracı ama isterseniz kaplama yaptırabilirsiniz.

Fiyat konusunda araç için ocak sonu yada şubat başını bekleyeceğim kişisel görüşümdür. Ellerinde çok araç var.

• Arkadaşlar leon için tüm opsiyonları ile birlikte güncel fiyat alan oldu mu son zamanlarda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmthntr -- 16 Aralık 2023; 22:47:24 >
  • 1560’a graphene gri+premium+nappa deri ve cam filmi hediyesiyle anlaşmamı yaptım arkadaşlar. Sizce bu mu yoksa;
    1.499a beyaz+premium ama deri olmayan koltuk mu?

• Arkadaşlar leonun üzerinde gelen turanza t005 lastiklerimi set olarak satıyorum. 3 ay 3000km kullanıldı. Hiçbir problemi yok. Almak isteyen olursa özelden yazabilir.

• Merhabalar, direksiyon sağ tuş takımında temassızlik problemi yaşayan var mı? Ayrıca egzozdan yoğun buhar atıyor. Her ne kadar kış olsa da diğer araçları gözlemlediğimde sadece eski araçların benzer şekilde buhar attığını görüyorum. Cupra leon kullanıcıları varsa bu iki problemin olanlarda da olup olmadığını belirtebilir mi

• Aranıza dahil oldum. Cupra Leon Premium paket aldım. 1545 liraya mal ettim. Sanırım yarın da teslim alacağım. Bu arada forumda 21.yılımdaymışım. Gerçekten acaip…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pazarcik -- 24 Aralık 2023; 22:19:27 >
  • pazarcik kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun...

pakette neler var acaba? ben de düşünüyorum ama hic bilgim yok.

benim de 14.yilimmis, gerçekten zaman hızlı geçiyor.

edit sorumun cevabını yukarıda buldum

Leon: Full paket (beats, matriks far, ileri sürüş paketi, bucket koltuk elektrikli hafızalı):

Premium paket: Beats audio, matrix far ve ileri sürüş paketinden oluşuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cudjex -- 25 Aralık 2023; 3:19:48 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.