CürekliBatur: Sevgili DH sakinleri, Bu güne kadar doğru bildiğim konuda dosdoğru ilerledim, hep doğruları yazdım, ama ne yazıkkı DH editörleri defalarca önümü kesti, sansürledi hesabımı kilitledi, ama onlar ne yaptılarsa DH sakinleri CürekliBaturdan vazgeçmedi, çünkü CürekliBatur Cürekliydi, Dünyanın dörtbir yanına sesini duyurmuş forumların vazgeçilmezi haline gelmiş, genç kızların sevgilisi olmuş bu yüce insan artık hesabı engellenmiş bir hiç DH yi cürekli baturdan mahrum bırakan sayın editörlerimiz kamuoyu vijdanına hesap vermekte zorlanacaklardır, Gelin hep birlikte CürekliBatur un hesabını aktif hale getirelim, (tabi bizim hesapta kilitlenmezse) CürekliBatur asla kendi doğrularından vazgeçmeyecektir, ve en kısa zamanda aranıza dönecektir, Unutmayınki CürekliBatur u CürekliBatur yapan sizlersiniz, Kamuoyuna saygıyla duyrulur
hoca fazla abartma istersen kızların sevgilisi forumun aşık olduğu insan falan varsa hatan cezanı çekeceksin bu kadar basit
abi bana ne diyon elçiye zeval olmaz, rica etti yayınladık, (yani ammada yaptın, bunuda ciddiye aldınya helal olsun)
ciddiye almayalım mı? tamam ozaman kim sallar CürekliBatur u