Şimdi Ara

Custom room

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaşlar danışmam gereken bir konuda sizden yardım istiyorum.

Samsung Galaxy not 4 cihazıma custom rom atmak istiyorum ama rootlamadan bunu yapmak istiyorum imkanı var mı acaba şimdiden teşekkürler ediyorum cvp larınız için ?????

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bazı romlarda root dosyaları istenirse flashlanıyor. Bazılarında da içinde gömülü oluyor. En kolayı root erişimini uygulamalara vermezsiniz olur biter.

Mesela şu romda root istenirse yükleniyor:
    XDA Developers
    [EXYNOS][UNOFFICIAL] Resurrection Remix PIe V7.0.2 10/19/2019
    https://forum.xda-developers.com/note-4/development/exynos-resurrection-remix-pie-v6-7-11-t3981537

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exfat -- 27 Aralık 2019; 10:37:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Exfat E kullanıcısına yanıt
    Peki hocam rootlu cihazda bazı banka uygulamalarını kullandığımızda bizi heck lemeleri gibi bi olay olurmu yani bilgilerimizi ele geçirebilirler mi?

• gokturkler033@ kullanıcısına yanıt
    Şu ana kadar heckleneni duymadım. Ama yine dediğim gibi root erişimini kapalı tutmak ya da gerekmiyorsa root yapmamak sizi daha rahat ettirecek.

• https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/140197360#140197360

• Şuan bende note4 kullanıyorum (kaza ile ekranı kırıldı ve tamirde :D ). Ve bu romu tavsiye ederim.

• S pen uygulamaları rahat çalışıyo mu peki bide rom mu yüklerken no root seçeneğini işaretlediğimizde rootlamamış oluyoruz dimi hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokturkler033@ -- 27 Aralık 2019; 23:54:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Room EQ Wizard (REW)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardeşim yardım edersen sevinirim yükledim ama bildirimler açılır pencerede gelmiyor özellikle whatsapp bildirimleri😟

• quote:

Orijinalden alıntı: gokturkler033@

kardeşim yardım edersen sevinirim yükledim ama bildirimler açılır pencerede gelmiyor özellikle whatsapp bildirimleri😟
    Açılır pencere bildirimi derken anlayamadım hocam. Üstte gmrünen bildirimlerden bahsediyorsunuz yanlış anlamadıysam
  • mesela herhangi bi ekrandayken whatsapp dan mesaj geliyo ve yukarıdan aşağı bir panelde iniyo ön izleme diyelim okundu işaretleyip gönderiyoruz

• Bildirimleri engelle yaptınızmı? Veya rahatsız etmeyin özelliğini açtınızmı? Ben öyle bir sorun yaşamadım.

• yok müdahale etmedim hiç room mu yükledim sonra uygulamalarımı yükledim whatsapp ı kurduktan sonra fark ettim

• biraz araştırdım sistemmui diye bir sistem uygulamasından kaynaklıymış ama ben uygulamaların içinde bulamadım acaba sizde varmı rom yüklenirken mi sorun oldu acaba

• bende model numarası n910f ama cihaz n910c Custom room

• Hocam root atip twrp yükleyin twrp varsa rootu geçin custom romu yükleyin unroot programı ile rootu kaldırırsınız

Öyle oluyor zaten. Rom'un özelliği o. Tema falan kullanabilmek için yapılmış.

Bildirim içinse başka uygulamalardada açılır pencere görünüyormu? Mesela telegram instagram vb.

• hiçbir uygulamada açılır pencere yok acaba baştan mi yüklesem romu

Siz ayarlardan yanlış bir yere dokundunuz sanırım. Veya tüm bildirimleri ayarlardan engellediniz.

• romu kurarken öylebişey yapma şansım var mı

Yanlış hatırlamıyorsam en başta kurulum sihirbazında bildirimler ile ilgili bir ayar vardı. Yani öyle bir şansınız var olabilir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.